todeloo..

jaaaasså, ännu en dag har paserat o man sitter uppe mitt i natten igen, fan de vänder på dygnet av att jobba kväll/natt. tråkigt, man e trött på dagen o orkar inte göra ett smack när man igentligen måste göra massa viktiga saker, skjuter bara upp de hela tiden...ska iallafall försöka städa lite hos ninen nu o försöka lägga mej skapligt för att inte sova bort hela dagen, va faktiskt ute o gick en promenix med voffen idag, superskönt att komma ut, känns som jag mest hänger inne. hoppas min muffsiga jacka kommer imorn, då får de fan bli  hur kallt de vill, saknar faktiskt vintern lite, saknar dock många saker som inte är som de en gång varit, folk förändras..


nepp, nu skiter jag i dethär, godnatt...

Allt är så sjukt...

läste just min gamla dagbok från 2002-2003, o jag har aldrig saknat dej så mycket som jag gör nu när jag läste den hjärtat, alla våra bus o äventyr stod där, o hur du va min allra bästa kompis o det bästa stödet.., hur du kom från ingenstans rakt in i mitt hjärta, som de sista du sa till mej, de har alltid funits nått speciellt mellan oss enda sen starten ..fan jocke saknar dej så ooobeskrivligt mycke, de gör sååå ont..jag får panik när tårarna kommer vet inte vad jag ska ta mej till.. Älskar dej jockis ses snart igen..


fan hatar o bli sentemental... kirrats en ny tv iallafall o haft en mysig dag med sandra..imorn e de jobb som gäller...suck..

Åre

jaha då ska man jobba över nyår då, där sprack dom heta planerna på att dra upp till åre meeeen de blir åre V6istället då de e Rix Fm vecka, så jäkla hett de kommer bli, längtar redan o brädan suktar efter snöö, har inte åkt på tusen år tur att jag har med min privata brädinstruktör då ;)  o massa obegränsade partynätter..så skönt!


jaja ledig idag, har haft så sjukt tråkigt, o har sjukt tråkigt..undra va man ska göra imorn jag som vill göraroliga saker på min lediga tid
 




haha

nu ska vi få se här..... jo snart drar vi till Norrk såklart...


jisses

jaha då va ännu en jobbvecka o helg överstökad, pjuu...jag e helt slut, dock vart de inte sååå mycket jobbande för min del denna vecka har faktiskt varit rätt så lugn...nu sitter jag dock o väntar på mina sexiga kollegor som e borta på harrys o städar ;) måst med o käka för jag e sjukt hungri o de enda jag har här hemma e coctailtomater o ägg..låter mindre lockande...men dom får nog ta o rappa på lite, stänger om 20 o ikväll vettitusan om jag orkar ´åka till Etuna el norrk för lite flottig mat..mjaaa mnån motta får de va, men jag vet ju hur de kommer o sluta..

jaja iiih imorn ska jag o sandra ta supersaaben till Ikea, de ska bli så mysigt, alltid bäst när vi e med varann! O mario ska vi ta o klara, om vi så ska sitta o kämpa hela natten! iih men de e bara mysigt!


nepp dom har18min på sig annars går jag o lägger mej, nu ska jag fördriva tiden med Gameboy advance, haha kul!



Biggest The Best <3

torsdag..

Aldrig mer, jag har insett de finns inget som heter den bästa, jag fattar inte.. jag har inte gjort någon nått , ändå står jag ensam kvar... att ta reda på va folk säger som sårar en slutar med att de e en själv som har gjort nått illa...det tog så jäkla hårt på mej att jag legat sömnlös om nätterna o känt tårarna rinna..utan att ha gjort nån illa får jag alltid känslan av skuld,

jag vill verkligen ut o resa, se världen inte sitta här i kholm som ett fån o se livet rulla förbi...man e bara ung en gång o man SKA uppfylla sina drömmar, med eller utan personerna man trodde man skulle ha kvari resten av sitt liv o kunna sitta ner med o se tillbaka på ungdomen, livet går vidare, saker o ting förändras...allt förändras...

tur att jag har fått tillbaka ett hjärta iallafall

nu e jag på botten igen....¨måste fan försöka sova möte imorn vid 9.00 :)  hejdoo



Saknar dej Jockis..

suck..

orkar inte gå till jobbet idag..inge bokat o kommer inte va särskilt mycket att göra känns de som, men man vet ju aldrig antingen e de ingen där eller så kommer alla samtidigt, men åker väl på den härliga ölinventeringen jag började med igår, mindre festligt...


sitter o kollar gamla Michael Jackson videor o live framträdanden.grejen e att han e så sjukt bra på alla sätt! haha.tung!
väntar också på Elinen som försvann en sväng till systra si. sen ska ho med till harrys :) ah på söndag drar hela harrys gänget upp till sthlm också bokat in oss på Café Opera o Grand Hotell, de ska bli nice..får bara hoppas de inte kommer så mycket gäster på söndag så vi kan stänga tidigare, annars , grrr...


Hörde också Erik Hassles låt Hurtful, riktigt bra fasnat tok mcket för den! Great!




bye bye then


neej...

jag orkar inte, jag orkar seriöst inte mer skit.. får en klump i magen o ont i hjärtat.


jag saknar min bror, de e en vis människa , o saknaden av älskade  dej jockis blir som värt vid dessa tillfällen..de e ju till dej jag flyr till när jag mår dåligt.








Save yourself
Because the only thing that matters
Is that you get away from
The pain and the thought
Of losing your mind
Don't blame yourself
It was everyone around
Who made you act this way
There's the stage, and your
chance, to watch it go down

måndag

en härlig ledig dag :) gud så skönt det har varit, har dock varit helt slut i kroppen hela dagen så har inte gjort många knop...skrev ner värsta listan på vad jag skulle göra på min lediga dag o har inte lyckats med nått förutom att ligga o sova i solariet...

har varit en härlig helg med oooobegränsat med jobb o liiite lite fest, vart dock utgång på jobbet haha men de va en heeelt galen kväll, alla e så sjukt klockrena haha..

nepp nu ska jag försöka fixa till lite här hemma, kanske slänga lite skit o styra, har ju satt upp mej på en lägehet jag hoppas att jag får, ett tag till här i kholm..

sen vill ju min chef ha med mej upp till stockholm när han öppnar harrys där o bli restaurang chef, hahah stek ;) 

tjabba..

RSS 2.0