sådärja

nu har jag jobbat min sista dag för denna vecka ;) för nu tar jag lite semester men back to jobbet samma dag jag kommer hem (Y)

har ingenting o säga er just nu, återkommer den 8de!


nu ska jag packa klart o läsa klart Moore..ja jag prenumererar på den, haha..


snart e den på plats, dock inte denna stil el text men..

ja jisses ja

jaha då har helgen paserat, kan väl inte påståå att de va min roligaste helg precis, 2 12timmars pass med 8timmars mellanrum men ibland måste man stå ut, hade så sjukt gärna följt med sandra o co till liseberg skulle vart så sjukt kul, men men de går fler tåg!

trodde de skulle bli rätt soft på jobbet i fredags men de small te o vart fullt! kunde inte släppa in fler människor, va paff jag vart haha sjukt slut efter trampat runt där, bara hem o upp igen för ett härligt pass till men va så sjukt slut att de vart inte många knop på lördagen, som tur va de inte alls lika mycket folk!

Fick också just veta en heeeeelt sjukt rolig sak! vet inte om bror min slagit i huvudet men det här året kommer sluta på det bästa sätt man bara kan drömma om! kan inte tro attt de e sant! fyfaaan så gött! jag börjar nästan räkna ner dagarna o längta efter vintern! nått jag tänkt på länge är hur man inte tar vara på sina syskon, tänk igentligen va man har gemensamt med en människa de e ju as ballt igentligen, tror man tar varann lite förgiven men har själv märkt att när bror flyttade hemifrån o bort till gbg så kom man varann mycket närmre, han har mer blivit som en bästa kompis som man delar saker med istället för att gå varann på nerverna! man måste veeerkligen ta vara på de man älskar!

så e de!


nu ska jag dra till norrk en liten sväng för att köpa de sista till resan! för på tisdag drar vi! <3 !








Deetta är vinter va ;)

tooooooooooooors dag

torritorsdag, sol idag med, va har hänt? jisses värsta väääädret o in o jobba ska man svettningar.dk!
nu måse jag hålla mej inne nu med, ska stääda iordining skiten,packa lite,diska och boka tvätttid innan jobbet ropar..

just nu kanske jaginte har så mycket o säga men haha..

ha de gött alla ute i solen, fuckers



hihihaha hohooo

Dessa måndagar tycks aldrig ta slut tror jag, de e bara  o stå ut!
hmm va har jag pysslat med en dag som denna då..jo jag har piffat till med att ta tummen ur o fixa mitt pass såhär en vecka innan avfärd, smidigt sanne dubbel V. sen bar de av till stan o kirrade en ny telefon Nokia E71 beställde den för den fanns inte inne men imorn bitti e den min :D wiiiiiie ! äntligen eftersom jag har pajjat alla mina andra telefoner, eller de e dom som har pajjat sig själva typ.
sen bar de av ut till björkvik för lite sällskap solade, fotboll o allt va de va. skulle dragit ner o kollat värmbol men jag somnade som en stock när jag kom hem la mej för att kolla på tv medans jag väntade på att min lilla älskling skulle komma, o nu ligger han o sover som vanligt i sängen :) han e tametusan bäst!  nu ska jag nog ta o försöka sova vilket inte kommer va så troligt att de går eftersom jag sov förut, men ska ju försöka ta mej upp skapligt imorn för en trevlig promenix sen ut till snutens stuga o grilla o sola, hoppas hoppas de e kanonväder imorn!








"And when I vest my flashing sword
 And my hand takes hold in judgement
I will take vengeance upon mine enemies
And I will repay those who hase me
 O Lord, raise me to Thy right hand
And count me amoung Thy saints
"

är de den nya tatueringen ? aaah? från den sjuukligt bra filmen The boondock saints!

Mafton!

då va hela härligheten slut, midsommarhelgen e över o då kommer såklart de braiga vädrethit va e de  med vädret  och midsommar? som när vi hade packat in oss i bilen med sommarklänningar o solglasögon o flarrorna i högsta hugg, ju näsmare skogstorp vi kom ju sämre väder vart de , först började det tok regna sen när vi näästan va framme i hållsta då börjar de superhagla stoora stoora hagelbollar men vi körde vidare för de, vi fattade inte varför alla bilarna hade stannat vid kanten av väger för o vänta ut ovädret, töntigt tänkte vi tills heela vägen va heeelt vit av isbollar såg ut som mitt i vintren och vi började glida ner mot diket och fick som "vattenplaning" fast på isbollar skiiiitläbbigt så då tog vi de kloka beslutet att stanna, men då slutade de hux flux hagla o bara regna så vi fick brumma vidare glada att vi inte låg i diket, haha..

Sen vart de lite fest hos Aleco i tuna med några bekanta o några obekanta människor. trevligt trevligt shot race o mycket dans, vattenkrig o allt möjligt ! men de e gött, man får göra de bästa av situationen när de e dåligt väder! På morgonen när jag väckt hela huset så bar de av till västerleden för den obligatoriska bakismaten denna gång va de McD 3lilla menyn 114:- vilket vi helt otroligt nog precis på pricken hade, kör fram o får 70 spänn tillbaka? bra bensinpengar!


nu ska jag försöka mej på att städa lite men fasnar nog hellre framför desperete...tjenna





Midsommar !

idag e de midsommar! myket trevligt, hoppas dehär lilla hoppet om bra väder hänger kvar de ser ju inte jätte dålgt ut nu iallafall :D hoppas hoppas! uppe med tuppen idag känns så skönt när man går upp tidigt man har så mycket tid o de känns mycket frächare ! snart bär de av ner  på stan med sandra o styra upp de sista innan de bär av till kvicksund, hoppas de blir en trevlig tillställning med vattenskoter båtåkande utomhus jacuzzi (?) poolbadande och kanske de första doppet i sjön för iår =) vem vet ! jaha måste piffa te mej lite nu, men vi hörs, Ha en underbar midsommar allesammans!




Utkast: jaha en ...

jaha en dag med sol, underbart! eller rättaresagt 2 heela soldagar wow helt otroligt va som kan åstakommas.
Idag vart de en sväng med hunden som inte tyar värmen o faller ihop som ett korthus när han tycker vi gått för långt, så får man vackert stå o vänta tills han rullat klart o vilat några sekunder sen får man be honom skaka sig för han e mer grå än svart då vill jag lova, bra komando han har lärt sig iallafall :)

sen bar de av ner till djulö med mammsen en sväng, låg bland kanoter o vass, vägrade ta mej in bland folk en sak e säker att jag icke kommer visa mig i nån form av badkläder detta år! usch fy tvi !
brände mej såklart lite också på köpe,va vore väl en dag på stranden utan lite bränna ?!

va har jag mer gjort? de blev en sväng till harrys vidare till V där vi käkade lite godis o glodde på tv, V,A,S..mycket mysigt!

imorn? sthlm en sväng, mer? mysa med världens bästa människa :) och så




För alltid!


SS <3


WIIIIIIIE

ååh de e bra väder! hur härligt e inte de! tänk om de skulle kunna hålla i sig nåågra dagar iallafall, för just i dag av alla dagar ska jag sitta hos frissan i flera timmar, bra tajmat (Y) men men sen måste jag kila iväg o göra pass och lite annat tjaffs sen ska jag försöka lägga mej i solen en sväng o få lite färg :) rosa!

sitter för tillfället o äter en banan, jag har faktiskt underskattat den frukten, den e bra god! måste va för jag inte tycker om saker som e smaksatta med banan men orginalet e härlig...

funderar påå hur jag igentligen ska göra med håret?  vet inte riktigt varför jag fick för mej att fiffa till håret just idag, jag kan helt enkelt inte bestämma mej, tröttnar så fort o vill ha förändring heeeela tiden! oj måste pysa ska va där n TJA

Tack

En sten har lyft från mitt hjärta, som jag har saknat denna människa!

jag e slut som artist

jag e heeelt sluuut, helt sönder i kroppen!  dessa dagar på jobbet med feber har fan avrit mina värsta dagar i livet, usch usch usch! tack för söndagen! Men på´t igen imorn, nä nu sk ajag inte va bitter inte!...kan ju vara värre

jaha va ska man hitta på nu då, jo städa,sola, diska, hämta hunden,promenera...aldrig är de en lugn stund haha fan va jag klagar, men kan man inte ens få en liten solstråle genom fönstret iallafall.

nu ska jag sola iallafall ha de gött!

Nu nu nu!

jag har verkligen ingen ork att gå till jobbet om en timma o jobba fram till 03.00..usch usch ! men men så e de..

Nu e iallafall resan bokad o klar! de ska bli såååååå sjukt skönt o komma bort, sola heela dagarna o härja hela nätterna! gött! 30/6 bär de av
 näfan har inget mer o säga,dessutom måste jag piffa te mej lite! tja


tjing

Fredag, redan? oj så fort tiden har gått och inte en enda dag med bra väder. Vet knappt vad jag har gjort alla mina lediga dagar, hmm jo de har vart en hemlig tripp till sthlm som bestod av mycket sitta i bil, gå runt halva sthlm kändes de som, men också goood mat o trevltadeigt sällskap. kvällen slutade med lite fotboll dricka och en sväng till harrys, dock harrys va väl inte precis nån höjdare, massa skräpiga studenter ! tur att de e 23års gräns fredag/lördag när man ska jobba o slita !

Har ni sett baksmällan? den nya bion som hade premiär här om dagen, åkte till Norrk igår kväll o glodde på den, faktiskt väldigt komisk! kolla den vettja !

nä nu ska jag träna? eller städa..hmm svårt dilemma! jobbit jobbit jobbit! sola ska jag iallafall göra för detta land tror jag gud glömde!




han i mitten e faktiskt sjukligt het i filmen, va heter gossen tro?

ännu en helg

nu e jag helt förstörd ! kom precis hem från jobbet, trodde de skulle va en händelselös söndag, men ack så fel man kan ha..de va tydligen student kaos idag! men de va väl trevligt, lekte lite i baren, så de va rätt skönt =)

Fotboll o utgrång igår, va väl inte så mycket att hänga i julgranen precis, pinsam match o lite folk ute fast alldeles lagom med sprit! jag va inte ett dugg bakis idag, wiiie men jag va tröttare än polka en solig sommardag!  men inte fick jag sova så länge för de, måste ta hand oom hela mitt zoo här hemma ! deckade precis innan alarmet ringde o tyckte att jag skulle gå o jobba.

nä de va väl de jag hade på hjärtat tror jag, tråkig jag vet men sånt e livet..

vi vill ha bra väder i veckan !

ack ack ack

dagen efter den e aldrig rolig..men de va sjukt trevligt igår, tror vi dansade mesta delen av kvällen..hade vi haft stegräknarna med oss hade dom nog brunnit upp! sjukt bra musik dock spelade djn låtarna typ 17ggr men alla va lika glada för det!  Kul o träffa lite gamla bekanta :)


nepp nu måst ejag duscha sen blir de maaaat !o en cola! haha


tjarrå

onsdags bravader

jaha jag känner mej så duktig när jag har varit o tränat på morgonkvisten, trodde jag skulle va själv..men icke! de va FULLT! hur orkar folk, alla tänker väll som jag att om man smyger dit tidigt så är de ingen där, körde 45 kondition skippade styrkan idag har sådan träninsvärk från i måndags. Jag fortsätter hålla i mina varannan dag ska jag bara försöka skippa sockret, där kom den svåra biten ;P

jaha igår kväll skulle de blivit fotboll men de skippades pga de skruttiga vädret så de vart en myskväll med alla dessa bra proggram som måste ses..

nu ska jag iväg o sola sen blir de lite ärenden på stan innan vi styr våra partydojjor mot Etuna !  där de ska härjas vilt !

aja...herrå


hej hopp

regn idag, typiskt sverige, kan fasiken inte komma ihåg nör de va mer än en soldag o sen regn, kan sverige aldrig klämma in iallafall 2 soldagar efter varann...

snart studenten till alla studentare, vilka e de igentligen som tar studenten nu? 90or? haha skotit med 90tal kanske..tänk om jag hade varit de. furt..


nu bär de av till jobbet, hade tydligen personal möte vilket jag hade förträngt.. sen e de iväg mot linköping o fotboll ;)

återkommer nån annan gång..tjarrå

Björkvik!

jaha då va den måndagen förbi, nästan iallafall! har haft en heeelt underbar dag..
efter en nästan sömnlös natt så spatserade jag ner till friskis o tränade skönt att för en gångs skull va uppe med tuppen, dock när jag kom hem o duschat så somnade jag som en stock jag som bara skulle vila ögonen ett tag, hade B brevid mej också, tog en promenix sen bar de av till björkvik med båt / ring åkning solning på klippor för att sedan dra hem till stan inhandla mat o sen tillbaxs för en grillkväll! helt underbart ! ...

nu e  jag supermätt o super trött så funderar på att lägga mej i badet en sväng sen sova..

Tisdag imorn!





Sommarkollot



RSS 2.0