sönda..

ännu en helg förbi o en härlig vecka på G Helgen vart extremt lugn med lite kalas i fredags mjaa mer kolla läget va dyngnykter för bilens skull o inte somnade jag bakom ratten heller trodde jag faktiskt den låånga väg jag färdades :) sen mitt i natten typ vid 03.00 tiden e de nån idiot som hääänger på dörrklockan så mitt hjärta höll på att tränga genom huden, va e felet på folk? typ samma sak hände förra el förr förra helgen jag ligger i sägen klockan e säkert runt 3 tiden då med, när nån toooook rycker i min dörr..usch tänk om den hade varit upplåst! måste fixa kikhål o från och med nu får jag ha bäbis hund hemma om helgerna, orkar inte bli mördad på nått brutalt o hemskt sätt.

jaja Sitter hos mammsen och har precis ätit, göttis!  liite långt ifrån min kalorisnåla månad(er) men men plus att ho hade köpt godis, illaillaa men fint :)  får bli en ångestpromenad sen, hmmm undrar va som händer i veckan trooo..jag vill göra nått kul, åka nån stans, härja, åka på äventyr helt enkelt! vi får se till att styra upp de tycker jag.

nu ska jag fortsätta va lite social till filmen sen traska hem o sova om man vågar göra de heelt själv ?! iiih


herrååå

hmmm...

lalaaa, promenader e för jäkla sköna igentligen, när man väl e ute så skulle man ju kunna gå hur långt som helst...men men nu ska jag bada!


fan har ingen ork att skriva nått lalalaa..herrå

män som hatar kvinnor..

jaha jo för att va 2 1/2h så gick tiden fasligt snabbt, filmen va bra och sällskapet va bra, jag vart helt paff över hur mycket folk de va, kan knappt minnas sist jag va på bio och de va mer är 3st förutom när hela skolan fick trycka in sig i salen o kolla på nått seriöst på bioduken...

nu har jag dock fått frukansvärt ont i huvudet eftersom x antal timmar i biostolen som va ett x antal timmar  för mycket för min stackars nacke, folket rumt om måste trott de va nått allvarligt fel på mej el jävligt pissnödig när jag vände o vred på mej för att hitta en ställning som jag inte hade ont i...vilket va svårt..


nu ska jag bädda om min säng eftersom en viss fyrbent pojkvän kom inrumlandes 8.00 i morse grusigare än backavallens fotbollsplan, vilket är sådär att sova på faktiskt sen e de nog till att sova!



Godnatt







hjälp

många ggr har folk bevisat att man inte kan lita på nån, men varför blir man lika förvånad varje gång? man blir lika häpen så fort en människa förändras..när ska man sluta förvånas? 

kom precis hem från en låångpromenad i solen med lillskrutten, sjuuukt halt va de när snön hållt på att mälta o fryst på till is o nu va de is o slask, usch! men de va sjukt skönt ändå :) nu ligger vi i sängen o har som vanligt sjukt tråkigt vi ska in till tTger o städa lite hos damen sen blir de sammsugning och ett gött bad, ikväll bär de av på bio också, män som hatar kvinnor såg fram emot de tills jag hörde att den va 2 1/2 timme lång, min rygg o nacke lär ju va skapligt pajj! hjälp..

nä upp o göra någon nytta !..snart





nattis..

nu sitter jag nersjunken i sängen o halvfryser, täcket e kallt o vägrar helt enkelt bli varmt...

kom för övrigt nyss hem från sandran, vi va iväg på en myskväll hos Tinan och kollade rosing o desperete.. så mysigt att hänga i ett hus måste jag säga, man blir ju sugen själv :)  måste säga att de känns grymt bra o ha dessa damer i ens liv, man blir på så bra humör när man hänger...frågan e ju varför detta inte skett tidigare att man hänger alla tre o varför så sällan? vi har ju ingentligen så mycket gemensamt o iallafall jag har de sjukt trevligt när vi leker.. så e de, sen tog vi oss en ångest promenad efter allt onyttigt vi proppat i oss under dan...men imorn e de sista gången jag säger de, nu ska de ske nu ska jag fan psyka mej själv, nu e de slut på´t...känner sej ju som en 78åring i sina sämsta dar..


usch jag blir äcklad av mej själv , när man tänker efter e nyttig man godare när man väl äter den...lalallaaaaaaa










aha heej

sitter hos sandra o pillar lite på hennes fina rosa dator, vill också ha en rosa!, som för övrigt går hon runt och dammsuger som aldrig förr..nu sluta hon herrå

jissanesssssss

Vilken Jäkla tur att jag har dej sandra i denna vridna värld..jag säger då de! du e allt jag behöver för att må bra !



Måndagens bravader

jaha ännu en ny dag o jag ligger fortfarande kvar i sängen, suck..ska snart bege mej ut på en liten promenix känns välbehövligt just precis nu! men då behöver man ork och de e den jag förövrigt letar efter just nu, men man får väl ta sig i kragen helt engelt..

och handla lite ska jah ta och göra, herrå..

surt sa räven!

jaha nu har mina fjantiga tankar kommit tillbaka igen, varför vet jag inte ens..jag vet varken ut eller in?! hjälp oooorka med mej själv..fäör igentligen vet jag ju,.de skulle aldrig gå! men ändå tänker jag på de o allt känns helt sjukt bra dom stunderna...så grattis sandra nu e de du som kommer få stå ut med mitt pladder igen, men som sagt har ju varit förr så du kan ju börja förbereda dina öron på mitt tjat :D fast nästan lättare o inte prata om de, slippa höra namn o hur de kanske ska va o hur man känner o den kanske känner o hit o dit..äsch skit samma..jag ska inte tänka så mycket..låt bara livet glida sin gång, så gör jag de som e kul o känns rätt för stunden så blir de som de blir...



imorn blir de mys, likaså på tisdag med en härlig skogspromenad sen är de bio som gäller på onsdag o kortköp för då ska de börja tränas, jag ska tvinga sandra o tinis att träna med mej har jag bestämt! för har hört rykten om att dom har kort där..

nepp nu ska jag fortsätta va pigg o inte kunna sova hejpå









Lite Åre bilder, som jag förövrigt saknar pga olika anledningar vissa lite mer än andra...

söndag..

jaha då va de söndag igen, de sjuka e att hela dagen känns de som att de har varit måndag, trevligt sällskap idag o drog ner på stan för att hämta hem käk o jag fattade aldrig att de va söndag o tyckte de va helt sjukt att de va så liite folk ute, tills jag insåg att allt va stängt o låst...nu ska jag ta en power nap o vila de små ögonen en stund!  sov så skruttit inatt, brutus ville dela huvudkudde lite väl länge :)

hoppas på lite mys med sandrisen ikväll!

godnatt ett tag!

ger upp

usch nu tar jag och släcker ner här för dagen och går o lägger mej, hade ett mycket  trevligt kan man kalla det samtal inatt, mja sms samtal så somnade inte förren vid 6 imorse. o min mobilräkning e allt utom glad, men de blir väl de härliga telenor när dom snor mej på stålar, ska ladda på comvoq luren imorn...

nu ska jag joina pojken som redan ligger i sängen o myser, den sötaste pojken i heela världen o som jag älskar att dela huvudkudde med :) den snarkande besten

LivsnjutarN !


RSS 2.0