idag..

Dagens : Linköping för hela slanten, o nu ska jag o sandra ut o härja! <3


Utkast: jaha då ...

jaha då va man hemma igen, skulle dra ner till jobbet o hämta schemat vid 22.00 tiden, träffade lite goa människor så nu e jag hemma igen, när de drog på efterfest vart de nog för mej! ska ju till gbg imorn vid 07.00 <3 ska bli riktigt skoj, träffa bror byta stad o shoppa! me like!

idag har jag inte gjort så mycket skoj kan man väl inte påstå, Tiger följde med hem till mamma o skuttade runt lite i deras nya trädgård, vilket hon gillade mycket nått annat hon inte gillade va de nya selet jag hade skaffat henne, de bet hon sönder när ingen såg o smet nääästan över till grannen, sen fick hon utegångsförbud men de va lika kul o skutta runt i de stora huset!...djur allså.

hmm brutus o jag funderar starkt på att ta en macka såhär mitt i natten, synda lite..men frågan är om man ska...är ju inte ens hungrii..

nä nu ska jag göra nått vettigt



fuck off

jag e sliten! jag har inget o skriva heller!, hade en trevlig kväll igår iallfall,

tycker folk e konstiga och sanne orkar inte med,


nu ska jag ut med hunden sen ska jag köpa bakis godis o mysa..


herrå

yes

Jag är så sjukt TAGGAD!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

lördag!

jaha lördag igen, jobb igår, latjade i baren, hur kul som helst! gick o käkade lite med brudarna sen hem o sitta o trötta ut sig själv! så somande vid 05.00 tiden sen va de bara att traska upp igen vid 07.30 när de ringer på dörren o de e pappsen och hund som vill ha skjuts så bara att dra på sig dosorna sen iväg, tänkte sova lite när jag kom hem igen med de gick fan inte allså! nu ska jag dyka in i duschen o göra mig iordning blir en snabbvisit med Lick till Norrköping för lite inhandling!


nä nu ska jag äta klart min skål med sura blåbär o fil! fin fint!



yo!

jaha dåå va de fredag igen, de e ju inte precis så att jag jublar precis, alla andra blir lyckliga att de e helg o de ska festas, en annan har dom hårdaste dagarna i helgen, så orättvist :) men e iallafall ledig i morn kors i taket!

jaha kom nyss hem från en promenix med hund. nu ska jag dricka vatten o kolla på tv innan de bär av till de härliga harrys!

nä fan har inget o skriva alla  e tråkiga..

ses..

ses på andra sidan vackrast..




Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
And how am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone


haha

haha e jag trött på livet eller ? nu sitter jag här igeen pigg som jag vet inte vad jag vil inte vill inte vill inte!! jag vill va trött o sova i min sköna säng! jag sover på de sjukaste tiderna nu för tiden, nä imorn blir de till att va ute hela dagen o göra nått vettigt så jag inte drar mej mot sängen precis innan jag börjar jobba! imorn blir de dock ännu senare eftersom de e nattklubb så kommer inte hem förren 3 iallafall..sucks! de e ju så sjukt mycket saker jag måste få gjort på dagarna som jag inte får! min träning hur går de lixom med den? inte så bra om jag sover va o jobbar..så imorn blir de en 1 1/2 timmars power walk med hundskrället som också måste få springa av sig!


jaja nu ska jag försöka städa upp lite här hemma så kanske jag blir trött !














Full?



Jag saknar min man! måste säga att jag har den sötaste o tyngsta man i heela världen, han sover inre hos mej inatt så saknar honom så sjukt :( så slängde upp lite heta bilder på honom som får en att lee :)

huh?

va e de för fjant som e inne på min msn?? jag kan knappt logga in för de står att jag e inloggad någon annanstans? gött..

Yes !

det regnar! första gången jag e riktigt glad att det regnar, slipper uteserveringen på jobbet hur skönt e inte de! Hell yeah!

vad mer, sitter och är allment jätte trött, funderar på at krypa ner i sängen en sväng o mysa de e så festligt  ligga och höra regnet utanför ! gött!

aja har fan inget o säga er idag...drar till jobbet sen! tja






kan inte...

jag kan seriöst inte sova, helt omöjligt!...varför kommer ingen o hjälper mej om nättrena för ;D ??  sitter här o glor i min ensamhet.så tragiskt! usch


nu ska jag ge min kanin mat som håller på att tjatar ute i köket..suck..






Film..

sitter o kollar på filmen om Anna på femman, stör mej på skådespelaren, nått e de som inte står rätt till där inte..fast hon e ju rätt lik anna..

somnade såklart förut, bra jobbat sanne..gick o la mej i badet, typ 5min sen va de så jäkla varmt o tråkigt så struntade hårt i det!  jobbar hela veckan men ledig LÖRDAAG!! får ta Norrköping då ist! gött!  inte varit ledig en vanlig lördag på jag vet inte huuuur länge!

funderar starkt på att ta en promenix efter filmen, har så sjukt tråkigt, o ensamt e det också...

 sucks..

saknar

hjälp va jag saknar dej.,hur kan de göra sååå ont! du är på en så mycket bättre plats nu, men att den platsen inte är där vi e och kan dela den med dej SUGER!

jocke hjärtat du min kärlek jag hade för dej kommer alltid stanna o aldrig blekna, du är den bästa jag har haft i mitt liv...ses snart igen på andra sidan!..


faaan....

fan igen..

Nä usch jag ville ju verkligen vända tillbaka dygnet! fuck nu gick jag o la mej 9 i morse!
jobbade fram till 03.00 och som vanligt gick tjockis Harrys och käkade på Maistro där den briljanta idén om att de skulle bli efterfest dök upp så som sagt drog hem till licky och satte igång krökandet, efter att värden deckat i soffan drog vi andra vidare 07.30 bort mot 7-eleven för att införskaffa oss en fotoll, bruden såg lite undrande på oss när de ramlar in lite småfulla harrysklädda människor o yrar om bollar, pumpar o luft halv 8 på morgonen men inte hade hon någon pump så de vart en frisbee o ner mot djulö, kastade gris o första grisen i vatten bara, o såklart vart de jag! men lyckades lura ner alla i de härliga vattnet! första doppet för iår, tragiskt men sant...så nu e jag hos mammsen måste hem o sova en sväng, jag e heeelt förstörd i kroppen..sen blir de till o städa! kul..aa..


godnatt!


lackar

oj va jag lackar ur, jag vart så sjukt förbannad när jag va o på willys idag..varför ger alltid föräldrarna dom äckliga barnen allt dom pekar på , barnen tjatar o dom säger nej typ 500ggr, sen så ookejdå..o de e ju bara godis glass, dricka o sånt skit..de va lång kö till kassan o en feet liten unge bara i kön lyckades hon tjata till sih, godis, en dricka och en glass bara i kön o så en barbie tidning på det! de e så jävla sjukt blir äcklad när jag ser de. samma sak i kön brevid satt de en liten ful unde i vagnen o pekade o mamman gav..okej om den frågar får den ett nej så e de ett nej, får den ett ja så visst..nu kanske inte jag ska säga nått jag e lätt den som lägger mej på marken o sparkar med benen om jag inte får som jag vill..men ändå har inte för mej att de va så jävla tragiskt när man va liten, behövde dock aldrig tjata...

jaja sak samma, nu har jag ont i magen o mår illa efter 5kg macaroner..suck..ska lägga mej på sängen en timma nu innan jag måste göra mej klar för jobb! hade sådan sjuk migrän i natt så vart inte många timmars natt, ja berodde inte bara på de mycket annat också..vill bara att de ska finnas nått piller man kan ta så man glömmer allt som hänt innan, vill bara att de ska va som vanligt..


haha jo sitter föresten o kollar på Nils Karlsson pyssling! de e så kul o se de nu när man e vuxen man ser de ur ett helt annat perspektiv..dom e ju GAY! allså på riktigt..allt dom gör e gay...badar ihop i ett liiitet liiitet badkar, sjunger små sånger om varann o ja hur dom pratar med varann e skrämmande..."ooj vilket skönt badlakan fniss" nej så fel, o varför har killen ett dockskåp? men visste de  ju kult så måste ju säga att de e bra :)





Say no mooore!

FanFanFan

helvete! jag råkade somna förut när jag låg o slötittade på tv, fan! nu vänder jag ju tillbaka till fel dygnssida igen! jgag höll på att fixa de, jag va såååå nära! ska försöka tvinga mej själv att somna, blir en hektiskt dag på jobbet imorn..

gick iallafall till mammsen idag med massa tvätt soom pronto va tvugna o tvättas! god mat o mamma mys också, fick iväg lite viktiga mail o skit också, så nu håller jag tummarna för att de går snabbt i svängarna!

jag har kommit på att jag har en dröm också, jag har aldrig riktigt varit den som behövt drömma om saker o har aldrig riktigt velat nått så mycket att jag drömmer om att en dag ska de gå i öppfyllelse, men nu har jag en, jag vill såååå sjukt gärna åka till Usa, jag har sådan sjuk farsination av det landet, folkindelningen, de olika staterna o inte tala om alla små coola ställen som finns överallt, skulle vilja bila igenom o få se alla schyssta ställen man  sett på tv, allt från små små städer där alla kör picups o har cowboyhatt till glammiga new york o LA, se amich folket o sådana intressanta grejer, fatta så jävla fränt! de e min dröm, en dröm jag ska göra allt för att den ska besannas...














Någon som e sugen?

jkadahdeujf

jaha nyss hemkommer från ett 2 (!!) timmars personalmöte + individuellt snack, en heldag helt enkelt men va tvungen att snabbt smita hem o hämta lurrven som inte ville va själv hemma längre så han fick vara med, all social träning e bra träning för lillkillen, de behövs för hans stirr hjärna som gärna går upp i varv tills den blockeras o han blir halvt okontaktbar..men de blir bättre o bättre för varje gång o han äääälskar människor nuförtiden, helst så många som möjligt alla på en gång, pussas o kramas! jaja, nu började de helt plötsligt att toook regna tänkte ju skicka ett mess till S o fråga om vi skulle dra o bada huderna, får bli senare helt enkelt!


nu ska jag samla ihop lite kläder, eller lite o lite varenda trasa jag äger måste jag slänga i tvätten, ska hem till mamma o tvätte, eftersom personalmötet drog över hela min tvättid typ, eller ja den slutar om 20 min o kom hem för typ 10min sen.. (Y)
får man ju mat på bordet också, alltid trevligt..


hmm igår va de ju onsdag också men som sagt har en vit månad(?) iallafall några veckor, några dagar..har hållt än så länge iallafalll! men vi gick ut en sväng för att kolla läget o säga hej till jobbet, men klockan 02.00 bar de av till Norrk för lite socialt umgänge, trevligt trevligt o träffa nya vettiga människor!  kanske skulle funderat på att åka liiite tidigare men men så e de, de spontana tycker jag alltid blir som bäst!  så e de..

nu  har jag icke tid längre sörni, hörs tja


baby koppen :) ville manju stoppa med i resväskan hem!

onsdag

jaha onsdag idag igen, har nyss varit ute på en tur med sandra, vi skulle göra ett tappert försök att sola o bada! MEEEN de gick väl sådär, när vi la oss kom årets moln o fjatade sig, men de va mysigt iallafall maal skutta omkring o badaade vi låg o snacka massa skit bara, underbart!  så va tvungen att springa ner o kolla om de fanns nån tvättid, icke ..de finns ALLTID tvättid men idag bara för jag veeeerkligen behöver så nepp! så de vart imorn istället...

jaja nu ska städa upp i detta skräphål sen ut med huden!, hörs hej..


killen som skjutsade till Arlnada steker!





natt!

kan inte sova som vanligt! har vänt hyggligt på dygnet,  + att jag e gaaalet sjuk de gör inte saken bättre att min kropps temperatur e typ 45grader ..suck!

nepp imorn blir de nog bruno på bio i norrk , den ska tydligen va sjukt bra så måste ju helt klart ses o vart gör man de inte bättre än i norrpan ;P hoppas också på en sjuk myskväll efter de man ska uppskatta söndagar hoppas bara jag mår bättre imorn.

vaknade till idag o skulle "trycka ut" lock för örat o craaasshh lät de o gjorde heeelt galet ont! så kunde jag inte somna vilken smärta trodde helt klart att jag gjort sönder trummhinnan (?) så nu varje gång jag sväljer sprakar de i örat..haha på tal om sprak kommer ni ihåg mysteriet på greveholm hur mysigt va inte de? kollade igenom alla avsnitt för inte alls länge sedan jätte mys, sandras o mitt bästa dataspel måste spelas snart igen o vi finner de vill säga...


man kanske skulle ta en kalldusch o kyla av mej lite, hmm mmh bra idé!



hörs imorn!

ooyes

jag älskar johan glans, de finns ingen bättre, herregud hur kan han va så bra! blir ju nästan lycklig bara av o titta på honom, iih :)



en låt jag inte kan sluta lyssna på också Kings of Leon - sex on fire , tack Dj koppen ;)


nu har jag bättre för mej..

...

du är snabb på att byta,  jag e snabb på att glömma!



nej!

tror jag fått en släng av svininfluensan! pallar inte!



nu ska jag o lillhund sova en sväng o bli friska

Btw


Är inte dessa solglasögon heeelt galet heta?
 Dom e ju hur balla som helst! paris e Tung..





Freeeeedags ståhej

skulle för övrigt ha jobbat idag, men bossen ringer o hör hur jag låter så han ville inte ha mej där :) sjuk som attans, måste bero på alla blöta mornar med bad i havet o duschar sen deckad i sängen med badkläder på, sen en power walk i regnet på de, icke bra icke bra, känns som någon stoppat ner en bomulls tuss i halsen, tvi!

så ikväll blir de mys framför en härlig film med sandra, varma mackor o O´boy. mys!

nu ska jag ta o äta min sallad jag slängt ihop, ser faktiskt väldigt lockade ut, sen duchen, tror bestämt jag ska lägga mej brevid min underbara jycke i sängen en stund sen, har inte sovit många timmar inatt, halsen och tankarna spökade om vart annat!

jag vet att jag näst intill hatar, men mina tankar får mej ändå att ha en klump i halsen..Why man why!

mallis bilderna kommer komma, haha

nepp herrå !




förstår inte..

hur vi sumpar våran tid sandra! från och med idag, varje dag för alltid vi! de går ju inte och säga annat än att du e den mästa människan som gått i ett par skor!  va fan skulle jag göra utan dej! 

Idag kör vi igång, en vit månad, kilona ska bort, sjuk träning!

nepp nu ska jag lägga mej i badet med min nya moore o vila ut efter  våran stenhårda runda! jag känner mej sjukt peppad för det här!



tror för övrigt att det här va sista gången, på riktigt..känns vemodigt men rätt...





Hej hej mamma :D

HAHA

oooh jag säger då de, de är de absolut sjuuuukaste jag har gjort i heeeeeela mitt liv, och de roligaste också!

va ska man säga,

  • GG
  • Efterfest i Bingo Rimers hotellrum
  • bodyshots
  • ladysnight
  • morgondopp
  • plåtningar
  • sjuka människor helt enkelt

Tack för en underbar vecka inte långt kvar till nästa!

bilder o drit kommer imorn nu måste jag sova..

RSS 2.0