Måndag igen,

jaha då va helgen över, ifredags drog maddie o jag till ikea o roade oss med både de ena o det andra, upptäckte att hon va ruskigt duktig att skratta som peter griffin (?)  Haha så kul!  sen bar de hem och soooov  hade fan inte sovit ett skit den natten ;)
sen vart det hör o häpna lördag, älskade vi va hemma hos din mamma med din underbara familj o dina underbara vänner, kändes skönt o få träffa alla och dela med oss av alla härliga minnen! på fredag tar vi farväl men du kommer alltid finnas hos oss alla du sitter där uppe o spelar harpa som dn mor sa , du kommer alltid ha den speciella platsen i mtt hjärta, alltid.

sen mötte jag madde enh sväng, kände att jag behövde de, tårarna började såklart att spruta, men hon e en jäkel på att lyssna och förstå dendär bruden..

sen vart de söndag också då tränades det för fulla muggar, madddie o jag begav oss till friskis för att pumpa våra svällande muskler, sen for jag hem o duschade, nu e det iallafall måndag och jag ska käka lite nu tänkte jag minsann, sen ska jag städa upp här i  grytet ringa min boss o säga att han inte får vara min boss längre för jag har hittat ite bara en utan två nya, sen blir det promenad och mys hemma hos elin med matlagning och massor utan skitsnack och mys! Wingfield schteek!

hejdo

jaha

nyss hemkommen från Vinprovning och fått information om lite viner vi ska arbeta med, kul.. nu e de bara öl,sprit,cognac o den stora vinprovningen kvar, nästan lite farligt :) träffade också endel av arbetskamraterna som verkade super trevliga så de ska bli riktigt roligt och komma igång :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på bilen sen bär de av, pizza tajm..




                                         



schoaschiiim saknar dej!  jag håller hårt i det jag har kvar, tänker på dej hela tiden...




...

du kommer inte tillbaka hur mycket jag än försöker...


nu ska jag ta en  promenad i det underbara höstvädret...måste få luft


tankar

ja va ska man säga, Jocke..det gör så ont ,det gör så fruktansvärt ont i hjärtat, jag sitter o tänker tillbaka på åren det är som jag har allt sparat i ett album i huvudet. ibland smyger sig leendet på när jag tänker på allt  som tex, kommer du ihåg när vi hitta den där tröjan i din garderob och vi skratta så vi låg på golvet o grät? man kan inte annat än le när man tänker tillbaka, eller när vi varje kväll ända fram tills det blev morgon  va ute i den blå faran du,jag, sandra o leffo när dom satt där bak o tjaffsade, vi tyckte alltid de va lika kul o alla speciella låtar vi hade....det finns så otroligt många minnen o jag har sparat dom alla, dom kommer alltid finnas där.. ditt skratt... faaan.. jag saknar dej älskade!


jag har inga andra  ord...


NEEEEJ!!!

De kan inte vara så bara, jag saknar dej killen så det gör ont!!! det e helt offatbart.. du har alltid funnits där för mej, alltid..va som än hände kunde jag alltid prata med dej...

kommer aldrig glömma de första du sa till mej o sandra när vi satt i kiosken - Ett par heta läppar tack :)  , sen den dagen har du alltid haft en speciell plats i hjärtat även fast vi fajtats så många gånger så jag kan inte ens räkna gångerna :)....vi varit med om så  sjukt mycke roliga äventyr tillsammans genom våra år  och du var från första dagen 1 av mina 2 bästa vänner! kommer alltid vara! ...det gör så ont!..fanfanfan..


nu ska jag försöka sova, går dock inte så bra... tårarna tar aldrig slut





                                                   

Älskar dej vännen!... vila ifrid, ses snart

så skööönt!

oh vad jag är glad! mitt liv har just blivt stabilt, någelunda iallafall! sanne ska numera jobba på de härliga HArry´s som kommer öppna om sisådär 2 veckor, så imorn blir de lite möte o på onsdag blir de vinprovning, låter som ett bra jobb, haha..det verkar som toppen människor så det kommer nog bli bra! jaja...

Ikväll ska jag bege mej till mammsen för o laga lite mat o mysa med henne, va ju tusen år sedan man umgicks bara vi två, alltid så mysigt..saknar tiden hon o jag bodde tillsammans man träffas ju så sällan nu för tiden, sen tyckte fröken M att de skulle bli styrdans o vafan jag kan ju skylla på att jag ska fira :D men får se va de blir av :P

o på fredag ska M o jag dra till IKEA o stor handla, ska också bli så mysigt, tycker om och ha saker inplanerade  i mitt liv, det är så kul o ha saker o se fram emot!  jag har tittat i katalogen o hittat massor av saker jag måste köpa o lite saker som inte måste köpas men som kommer köpas iallafall :)


Nepp nu ska jag kasta mej in i duschen o kirra fram liite bra kläder till kommande timmar av den 19 september 2008 !


Bye bye                                         

en härlig onsdag!

jaha då har även denna dag paserat! tycker denhär veckan har gått mycket långsamt...kom just ur duschen som jag för övrgt höll på att bli min ssta dusch, halka till i badkaret o va nära o slå i backen men snabb som jag är slet jag tag i klädhängaren över mej o överlevde, nu sitter jag i mitt täcke o sliter ut min soffa, kommer nöta bort färgen i tyget snart =)..

Idag har jag hunnit med en hel del, fick ett så himla bra erbjudande som inte kunde kommit bättre så va på coffiehouse o träffade en trevlig man :) hoppas hoppas hoppas de lät så himla kul o bra på alla sätt! vill vill åka på kurs o bo på hotell :D  o så träffade jag elin va typ tusen år sen, jätte kul verkligen, kollade handboll :P


nu ska jag försöka släcka min läskiga törst, o jag har sån ångest måste träna,banta, svälta, allt...usch usch usch!!!..


Godnatt!

men iallafall..

jaha sitter jag här i soffan med täcket igen, känns så bra o säga soffa :) jag e så glad att en soffa kan va så bra o ha, kollar på Legally Blonde som går på 3an, oh jaaa  hjälp jag har blivit beroende av energidrycker har dagit i mej hur många som helst de senaste daganra i alla smaker o former, inte konstigt jag ligger o vrider o vänder på mej i sängen och inte kan sova!

jag e rastlös o har inget att skriva, för just nu e mtt liv så fruuuktansvärt tråkigt!



Imorn ska jag heja på Kaik hejdå




......

tjaaa, nu sitter man här igen sneglar på nån film , hunden ligger o toook snarkar i sängen ser lockande ut :P dock trodde jag filmen skulle va jätte bra men som inte alls va någon höjdare :P får kolla på min favoritsida tv.nu om de är någe festligare på tv.

Idag har jag betalat alla mina räkningar, de sved lite måste jag säga, men skönt att få de gjort, o tvättat klart de sista ääääntligen och jobbat en sväng...

Imorn ska jag sola en sväng på morgonen sen tar vi oss en bamsesväng, tror jag ska gå knorran rundan så mysiigt där ute =) ska ner på friskis en sväng också, måste kika om jag skulle få kortet där...


jag vill hångla..

ska platta håret nu :) tjingeling.





 Älskligen vill ha vinter :)

härliga måndag!

Jjaha då va det måndag igen, nu ska jag springa ner  tvättstugan o tvätta de sista :) sen blir de promenix med lillvovven,
kolla upp lite tågtider ifall de blir så att jag drar till brolle i veckan, hoppas de..


har inge kul o säga så hejdoo

myyys

ooh vad jag har de mysigt just precis nu! kom precis upp ur badet, låg o läste min kära skvallertidning som är ett måste!  Nu hänger vi i min nya superbraiga soffa under täcket med tända ljus i nääästan hela lägenheten, ska kolla på Bridget Jones klockan nio :P så måste springa till köket o hämta min Burn :) Gott , bra o dra i sig några energidrycker innan man hoppar ner i sängen o ska sova ;)


imorn blir de lite jobb, tvättstugan  också för den va full idag, de va nått mer som jag inte kommer ihåg va det va :S jaja



Ha det så mysigt ikväll, de ska jag iiallafall :D natti




söndag

jaha igår vart de en sväng på kräftskiva, det va bara trevligt :) sen tog jag o madde oss en fruktansvärt härlig promenad in till stan igen, va tvungen att ta på mej vinterjacka, skönt skönt :) va hemma rätt tidigt så va passar bättre med ett underbart bra sällskap som slut på en lördag ;)

idag ska jag bara ta det lungt o vila, har varit en fruktansvärt bra helg o ska fortsätta tvätta lte ikväll o hoppas på ett lka bra avslut på en söndag som lördag :)





hahah, ojojoj va jag visste att det skulle bli såhär...myttarN! palla..

nu vart jag lycklig!!!

ååååh jag övertala mamma! vi  ska ge min sillen ett lycklgt slut på livet, jag ska få tillbaka min  lilla tant!  när de ägarna hon har nu ska sälja henne blir hon min! ska bara övertala morsan o ha henne ute vid deras stuga, skulle va perfekt!! 
Hon va min första ponny jag fick när jag va 5år och hon va 4år, innan dess red jag henne nått år innan hon vart min, ett litet  russin som jag tävlade till jag va 14år,  allt från Elit divitionen till sm, kan inte förstå hur länge vi hängde ihop..

nu har jag äntligen tagit tummen ur o hämtat min soffa, blev helt okej, hoppas dock man försvinner härifrån snart, ska sätta mej i veckan o skicka iväg lite ansökningar till intressanta skolor + några jobb i andra städer får vi se va det blir vill inte växa fast här.

ooh hoppas jag kan dra ner till bror i veckan va evigheter sen jag träffade honom, saknar skrället! han kommer dock hem nästa vecka antagligen men skulle va sjukt skönt o komma iväg! Träffa Frida också.

känns som de ska tänkas efter lite vad man själv har gjort innan man...ah..iiallafall..vet vad som menades!

nu ska jag dock tvätta sen blir de kräftskiva, hejdo

 
Ett russin, Fridhems Jonathan far till sillens föl btw. väldigt ointressant men ändå

jösses

kollade på 2 youtube klipp på en kille som heter Andrew Johnston, o jag grina mej igenom båda två..hjälp va e felet på folk som mobbar? herregud skottpengar på dom!! usch usch usch...

nu måste jag storstäda...

 Sjukligt bra kille!




Hejpaaaa...

torsdag..

jaha då har nästan hela torsdagen paserat, ska strax ut o gå med sandra o djuren, ska bli skönt :) känns som en evighet sen vi sågs,


har färgat min utväxt, o jobbat lite.. nu väntar jag att min hund ska anlända...dammsuga kanske? ja!..


äsch har nget att tillägga hej

pust!

ooh så skönt att krypa ner under täcket...

idag har jag gått världens längsta promenix med vovven men de va skönt. sen städade jag som jag alltid gör känns det som. käkade nudlar o chilinötter sen sprang jag min lilla runda, förstör dock den nu genom att äta choklad, jag som slutat äta socker så har jag gjort de 2ggr på en dag, bra sanne! men fick ju chokladen av farsan så inte mitt fel :D

nu ska jag fortsätta glo scrubs. natti

Tisdag

klockan är redan 15.00 har inte fått nått gjort, har inte ens varit ute på min dagliga promenix har dock fortfarande ont i huvudet,

Somnade vid halv 5 igår av förståliga själ, men de var det värt alla gånger!

Nu ska jag og väcka vovven och ta mej ut i friska luften..hej

candy shop

lala..snart ska jag ta o kila ut på en uppfriskande powerwalk! ska bli skönt när man väl kommer ut,är ju så tråkigt väder!
måste verkligen dammsuga när jag kommer tillbaka också, ser förjäävligt ut, haha men utan min soffa har jag ingen lust att piffa till...

haha sitter o lyssnar på brolle jr,..drömde om honom här om natten, men jag vet iallafall vad jag drömde om inatt o de va mycket hetare ;)

 nepp slut tjatat måste ut..







hethethet!




                                                  

nu vart jag glad:)

Sitter o pratar med min älskade barndomsvän frida :) ooh de va ju tusen år sen jag pratade med henne...hon bor numera i gbg sen många år tillbaka!  nu planerade jag ju o åka ner gbg till  helgen men blir nog ändrade planer,blir nog redan på onsdag, för LAIDBACK LUKE spelar  på Nivå där hennes bror spelar, de kommer bli gryyyyyyymt jag får bara inte missa det för allt ivärlden! vipen o allt så fresch...


nu ska jag sova...



bye bye then


så sköönt :)

nu har jag varit såå duktig och sprungit en sväng! hittade en bra runda så nu blir det ett varav varje kväll! sen blir de gymet imorn med sandra så nu ska jag bli fit :) 4dagar i veckan..


nu ska jag duscha o krypa ner under täcket, imorn ska jag färga håret ska bli skönt o få bort utväxten o sen ska jag sola lite,jobba o träna. oh hämta ut ett paket ocksååå..


Godnatt fuckers'



yäääs

nyss hemkommen,har busat runt med brutus på dagiset där vi brukar springa :) innan de va jag hemma hos mammsi o käkade lite och så begavs de till fotbollen! värmbol knäckte Etuna city, haha! visst dom va bra medvilket allan lag, domarn fick ju säga till tränaren att lägga ner, han vaväl typ 12år.pinsamt! nu e jag helt slut, måste duscha ........iiiiiiiiih :) sen ska jag muffa nermej under täcket... byebye then..

fake is fun


jaha då var de söndag igen...ååååh min mellanslagstangent vill sig inte så man får trycka skithårt för att den ska åka ner..suck nu vart det helt plötsligt jätte jobbigt att skriva...


jaha nu ska jag nog ta mej upp ur sängen klä på mig lite kläder,sen ska jag ta mej till mammsi sen e de fotboll som gäller om de inte är för kallt:)



bye





 mycket skumma saker hände ,haha

dust to dust

då var jag hemma igen, vart lite mys på kvällskvisten fast sen smög rastlösheten snabbt över mig, M kom vid 00.00 tiden sen kom J o plockade upp oss, så gav vi oss iväg för lite äventyr...åkte o kollade på alla allan människor, man får ig många goda skratt må jag säga, åkte ut till häxorna också...iih jag körde Js  högerstyrda bil va inte så skumt som ag trodde känns ju ungefär lika dumt som att sitta på vänster sida, man borde sitta i mitten, de ultimata ju. men de va nice..såg en dyng kille på max 12 år, sen blev han tagen av snuten...stackars liten han såg ut att ha gett upp livet på stört...jaja nu e jag dyng trött o ska precis ta och krypa ner tror ag allt..vänta aaf gör de nu för jag e iiiiiiiskall! så nu e ag under täcket :)

humm hoppas de e bra väder på dan imorn då ska jag ta me en riiiiiiiiktigt lång pomenad i skogen med brutis, rumt knorran skulle va mysigt...sen när de blir mörkt får det gärna bli åska,blixtra och massa regn!..

nä kanske skulle försöka sova lite..fast kanske tråkigt att sova, ska nog ta å ringa nån..

 The Ride

suckers

iiiiiiiiiiiiiiiiih nu ska jag slänga mej i badkaret o bada sen ska jag hämta mitt sällskap för kvällen ;)
sen ska jag nog möta upp madde inatt när hon kommer in till stan , puss hejdå fuckers

lallaaa.

idag e de lördag mina vänner, jag va skiiit taggad för kräftskiva men fan känner mej sliten och e mer sugen på myyys :)  så ska nog bara va hemma ikväll o mysa skulle kanske va trevligt glo film med lite sällskap kan ju ta söndagsmys två dagar, har aldrig skadat ;)


Igår va en vääldigt lyckad kväll, madde o joels fest va tok trevlig, trevligt folk god stämmning o fylla :D kan inte bli bättre!


jaja nu ska jag käka nåttt kanske städa upp lite såhär kan de ju inte se ut,


Puss heejdoo..

fredag

nemen mina damer och herrar! det är fredag! de vill säga början av en riktigt härlig helg, eller ja det vet jag ju förståss inte nu om det kommer bli men som det ser ut nu ska SKA det bli det, för de e jag som bestämmer o de e bara de jag säger som stämmer....så däså

ska strax gå ner på stan o möta upp mor mi o fika =) är så sjukt sugen på varm choklad! med grädde...oh om de bara va vinter o snö hade de varit mysigt, vill dock inte ha nån snö i vinter, bara när jag dricker varm choklad och om jag ska upp till fjällen, annars får det vara...o appropå (?) e det ett ord? , jaja vinter..vinterjacka...va för nån?.. ska åka till sthlm på måndag med farsan ska kika på vinterjacka då tror jag bestämt...skinjackan kan man väl ha som höstskit, palla med o köpa nån töntig höstjacka..


åh imorn e de kräftskiva, jag ska köra med hatt o sånghäften o hela köret, är de kräftskiva så e det! kommer bli hårt med snapsen jag som inte kan snapsa..kommer dö av alkoholförgiftning, hett...


nä vafan nu måste jag ringa lite viktiga samtal o vänta på att min limmo kommer o hämtar upp mej så jag kommer ner på stan!





  
I´m bringing sexy back....

onsdag o torsdag

jaha kom nyss hem från en häärlig pomenix, hitta maaaaaassa blåbär vilket va sjukt gott! o brutus åt förståss också för fulla muggar :) så träffa han en jätte söt liten svart donna som han fick leka lite med...
nu ligger jag dock i sängen o myser, ska iväg till sjukgymnasten kvart över två, trodde de va tre...så får passa på, för sen ska de jobbas lite sen ska jag ut till hälleforsnäs o kolla det nya outlet grejen som öppnat, får hoppas de finns nått fint =) sen får vi se va kvällen bjuder på...


ooh igår när jag körde bil mitt i natten regna det o kom fram massor av paddor på vägen o jag fick åka slalom för o inte träffa dom, sen tror jag ja körde över en de va nästan så jag började gråta för jag fick sån ångest...jag har väl lite för mycket konstiga o snurriga känslor i kroppen som svämmar över..stackars liten :( Annars så jaa...

snart e de helg också, wiiiiee denhär veckan har gått fort på nått sett...på fredag blir de en sväng till norrk sen blir de väl partii partii...sen blir de kräfnskiva på lördag o så vill jag ha en riktig myssöndag med film o godis nerbäddad i sängen med ett mysigt sällskap ;)
 

bla bla bla, nu måste jag gå o göra mej iordning sen traska iväääg! pussis

RSS 2.0