Café Opera

Tungt igår, heeeeeeeeelt galet mycket folk helt tok grym musik! MUMS fast de va dock nästan för mycket folk o för lite alkohol, va nästan ingen idé att försöka mosa sig fram i baren. men de va grymt!!

Nej nu ska jag vänta på att bilen ska rulla in så de blir norrk.


tjenna

Så !

jag flyttar ! wiie !

Etuna o Sthlm

nä  u har jag inget för mej så då hoppar jag väl i duschen o gör mej klar för kvällen som innehåller Etuna och sthlm Café Opera <3 wiiiiiiiiiiiiiie

hoppas!

wiiiee, hoppas hoppas hoppas! jag vill vill vill!!

Nu e de bara o hålla tummarna!




jaha redan torsdag tiden som vanligt flyger förbi, somande inte fören fyra igår som vanligt slutade vid ett men gick och pratade med brudarna en sväng sen så vart de vääääärsta slagsmålet mellan riktiga idioter varav den ena dyyyngknäa en annan kille så han bröt näsbenet o spräcktes hela pannan, helt sjukt såg ut som på en skräckfilm i ansiktet, usch sen lacka vi ur o gick dit till deras ormgrop o sa att polisen va påväg då vart de fart på dom haha, lodisar en hade visst nyss kommit ut från finkan! synd att do inte fick in han haha..jaja

nu har jag nyss varit ute med liten sen ska jag nog ner o sola en sväng sedan bär de av till frisören, besikta bilen och kanske kanske kanske hoppas en bästaste sak!  sen e de jobb som gäller med standup o fullbokat!


hörs


Toodles




jaha

suck måste verkligen städa, att ha två hundar i min skokartong blir grusigt plus att den lilla hittar den mista pappersbit o gör den till 1miljon bitar ist. Dom hängde för övriigt med till Nyköping igår på en liten roastrip så duktiga så nu har tindra börjat sitta där bak med storbrorsan.  så e de med de, Tindra hängde för övrigt med en stilig karl i sthlm här om dagen Kimbo =) kanske blir hennes fästman när honblir stor ;) haha..

jaja nu ska jag vila mej lite efter 100 ärenden på stan och en långpromenad med brutus och en liten promenad med liten. sen ska jag dra en snabbis till sthlm o införskaffa mej lite bra o ha saker, för sen i veckan bär de av till frisören.


Tjenna!

Tindra o Kimbo




T o Storebror =)

söndagen

vart lyckad, mycke dans o vip fast en rätt lugn o sansad kväll blir värre nästa ggång  ;) massa efterfester men vi svek o for hem till lilla kholm, kändes skönt att krypa ner i sin egeb säng eftersom de vankades jobb idag..

Så såklart blir de All In nästa söndag på Café Opera igen då de e final! Göött maxat!


nepp nu ska jag dra iväg ut en sväng på rackartyg så har inte tid att sitta här o uggla!


Tjenna

CO

ikväll smäller de! Limma café O ! yes måste dra, tjenna

hahaha o så tråkig blogg ingen bryr sig

ännu en dag på jobbet avklarat, trött som få o hämtade just upp min Tindra. men har ändå inte ro i kroppen att gå o lägga mej är för uppe i varv, va ska man då hitt på. kanske ska ta min veckorevy o bada, eller..

jaja imorn blir de iallafall o ta snaaben till Norrköping med vian en sväng för lite inhandling av diverse saker.


puss o kram

yeeey

lalal ! tröttare än tröttast idag,vaken vid halv 7 sen gick de inte o sova va så jääävla less o förbannad så de gick inte, sen fick jag ett ryck o toksoov! 

nu ska jag käka lite sen ska jag kasta ut hundarna i skogen, sen blire jobb med fotboll på schemat...

orkar inte skriva mer just nu :)

<3







<3

David! jag får gåshud, jag ryser, jag älskar!

så e de

jaha nyss hemkommen från etuna, skjutsade min kära farmor till sjukan och medans hon va där inne åkte jag runt lite här o där med bilen, får en konstig känsla i kroppen när jag ser allt, alla ställen...minnen från de förflutna jag helst vill glömma smyger sig på, konstigt att man kan få en klump i magen bara av att se ställen..vill helst slippa Etuna på alla sätt o vis...men de finns ju allt några guldklimpar kvar :) o skjutsa farmor såklart, ÄSCH  de e höst mörkret :P

nu ska jag laga lite käk sen blir de roadtrip med vian ;) först ska de mysas lite


Toodels

hihi

mums

helgen

har varit heeeeelt underbart skojj! fan..i fredags jobbade jag o bara tog de lungt sen va de 50årsfest för mammsen på villa sandhem, jätte skoj o träffa mammsens alla vänner och släkten va förståss också där :) sen styrde Simon snaaben till Norrk där jag o vian skulle svira!  sen dansades de en del, och vi träffade på daggen o muffe haha..snygga namn. dom stod även för den sista efterfesten. på morgonen blev de promenad genom lindö 10.00 där jag förövrigt träffar en av mammas vänner som va på festen, va e oddsen? haha..sickt.

jaja igår va de iallafall helt kört att göra nått, låg i sängem huuuur länge som helst sen va de film och mys..nu sitter jag o e lika trött idag varit ute o busat med hundarna sen ska jag ner till gymet o maxa lite...


sen e de ju förståss sthlm o café opera på söndag! ska bli sjukt nice, 10pers som åker o stenhård maxning med efterfest med finalisten..mums!



bilder från norrk kommer..pallar inte just nu.


Toodels

tjenna

fredag, jag har varit helt galet trött hela dagen, känns som jag o tindra har sovit bort hela dagen. hann iallalfall sola imorse sen har de bara varit segt. snart bär de av till jobbet sen imorn e jag LEDIG! mammsen ska ha sitt 50års kalas med 100gäster ska bli sjukt kul faktiskt, fast de blir förfest där sen bär de av till Norrköping! där de ska maxxas hårt, så skönt o kunna gå all in utan att veta att man ska jobba dagen efter! gött!


nu ska jag ge skroten mat ut o härja lite på gräsmattan sen e de dusch, banan o fruktdryck som gäller förstår inte va de blivit av mej, kan inte äta på dagarna längre, blir nån banan hit el dit sen blir jag took hungrig efter jobbet vilket inte alls e bra.... ska försöka komma till gymet efter jobbet också, typ 01.00 men va gör man inte haha, måste hålla mina 5dagar i veckan :P



nepp nu har jag inte tid längre!





Toodels!

lilililkncs

wiiihoo nyss hemkommen från träning, skönt könner att man börjar orka mer de gamla vanliga passar börjar bli för enkelt o lätt, rätt tråkigt dock att man jobbar som man gör  mend de va såå tråkigt o träna själv utan sandra. men de blir snart träning med henne igen :)

skönt o komma till norrk va lite små panik där ett tag men jag klämde in de, kan ju inte låta bli att åka dit, min drog!

nepp nu måste jag in i duschen och sen blir de sängen med tindra, natti natti



TRÄNING

tisdag, nyss hemkommen från träningen med sandra så skönt så, vi tränade igår också el jag tränade faktiskt 2ggr igår en på morgonen o en på kvällen! nu jäävlar!  haha, sen blir de solning ikväll i sandras nyfunna stå solarium :)

nu ska jag slänga mej i duschen sen vila lite med tindran som ligger o maxar ett ben.Sen ska jag tvätta :(

haha tänkte också på va e de för sjuk människa som går o säger till min chef vad jag skriver på min blogg, sjuka människor i en sjuk värld.

så e de till o dra till norrk imorn ! wwiiie! ska bli nice!




tjenna!



Fuck Me I´m Famous

jag är tjock

jaha då va nästan denna dag förbi också, inatt ska brutus och tindra sova sin första natt ihop hoppas de går finemang! så söta så. hon saknar dessutom dexter som hon vill ta o träffa snarast!

nu ska jag dammsuga lite, möte på jobbet sen e de bara och krypa ner under täcket och mysa med alla djuren till en härlig film el nått de va nu man önskade att de va snö ute sen e de bara upp 08.00 imorn och träna vilket jag va duktig och gjorde idag! jag e ju tjock!


nepp haar inge vettigt att skriva mer än att jag längtar lite till helgen, festligheter.


fick btw bilder av tindras uppfödare på donnan när hon va suuper mini, haha så söt kul att ha


jag e trött, Toodels








'

lallaaaaaaaaaaaaaaa

har inte så mycket mer att tillägga, har brist på saker att skriva om helt enkelt. varit på ikea idag en snabbis och köpt lite pryttlar till köket, sen limma djuraffären med massa saker till Tindra. så har jag varit hos lilla farmor o farfar på farsdag middag med söndags ste o allt hhaha,. så nu e jag helt slut i huvudet och ska städa en sväng sen e de bara att dyka ner framför tvn och somna till en bra film :) så e de,

Nästa helg blir de tung fest :) sen e de sthlm och se fram emot. Tycker om och ha lite saker inplanerade så man har nått att se fram emot :) sen e de ju jul och allt va de innebär !





Toodels

ladnjsced

puuh jag vill vill vill inte gå till jobbet! Tindra drog just till husse o jag får lite ångest av att hon inte e här, lite som en mamma :)

nepp nu måste jag fixa till mej lite börjar om 10min ! fuckit


slutar tidigt ikväll så får se va som händer o fötter, puss

så va de med de

då ska man INTE åka på magaluf kryssningen då, som tur va fick jag reda på att en viss person ska med som jag inte skulle spendera 2dygn med på samma båt, så så vart de med den resan! blir de tygaste festen ist och sthlm den 22nov,


städa behöver jag göra också kom så långt att jag kollade in i städskåpet iallafall haha, där hängde för övrigt den enda student grunka jag sparat, en stor blå blomma, hur mycket jag än hatar att se den har jag inte mage att slänga de, går bara inte, fan! fuck it...men på söndag får jag fanimej ta tag i städningen :)

måste sova öppnar imorn, tjenna

tjenna!

jaha redan fredag, tiden går så sjukt fort, och vädert e bara skit, atingen ska de va kallt och snö eller varmt pch torrt, inte halvkallt och blött.

jaha jobb idga 18.00 hoppas de kommer finnas lite och göra idag. sen e de öppning på lördag sen e de myskväll hos fröken sandra !a

Tindra träffade just Brutus, hur söta som helst, han tyckte lillasyster va lite liten men han va såå duktig gick dock i koppel men han va jätte försiktig o fin! så söta och hon tyckte om honom massor sprang o busa, så nu har hon dom 2snyggast killarna i sitt liv :) dexter o brutus.


nu e hon heelt slut så nu ska vi sova en timma innan de bär av till jobb.


toodles





tooodels

Wiiiie

idag ska Tindra leka med Dexter, får vi se hur de går hon e en rätt blyg donna men när hon e varm i kläderna e hon ett riiktigt busfrö haha..fast sova e hennes bästa så allla bilder man har e typ när hon sover såg jag , tar med kameran :)


nu ska vi sova lite! tjenna



Sandras Dexter


Som vanligt sovandes

Säg hej!

säg hej till Tindra !







Draft: Nov. 2, 2009

hemkommen från andra dagen av den nya träningen, varm men de känns för jäkla bra! simon och jag har bestämt att nu fasiken ska de gåå, fram till mars, 10kg ska bort 4dagar i veckan. yes ! fick en present också, nu en kortärmad matchtröja ;) har en gång i tiden hört att jag ska va sexig  den haha..


nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra nått skoj, puss



T o o d e l s !


<3

RSS 2.0