fan fan fan

ååååååååååh jag e sååå jävla laack! va fan ska man göra när man har idioter i sitt liv som gång på gång på gång ALL>TID sviker en?  om man är alltid lika jävla dum i huvudet o tror att nästa gång ...fanfanfanfanfanfan! va ska man ha sånna till som förstör för än mer än att man glädjs åt personen, de e iiingen som vet..jo du jockis den enda jag någonsin prata o berättat för......man kan inte köpa kärlek.. faaan i hela jävla helvete va jag behöver dej just nu jocke!



sppppppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyr!

iiiiiiiiiih :)

jag e så hiiimla glad :D och så hiiimla stolt över min lilla pojk ! Idag fick han för FÖRSTA gången i sitt liv springa lös med andra hundar hela 4st damer o han skötte sig så himla bra!  Trodde aldrig han skulle kunna gå ihop med andra hundar, har fortfarande skräckbilderna kvar i huvudet sen ibörjan när han inte ens kunde möta hundar på gatan utan att anfalla, dock va han lite kär i becca men med några klipp så ska de va fixat också, hon visade bestämt att de inte va ömsesidigt, men för att va hane med fyra söta brudar va han duktig! iih att en så liten sak kan göra en så glaad han såg så lycklig ut att få springa fritt i skogen o ääääntligen få träffa lite hundar, på lite mer än två år har han aldrig fått busa o springa med andra vilket jag tycker e helt sjukt men nu åååh va glad jag är :D iiiiiiiiiiiih nu ska han få bli en lycklig hund han med med mycke bus o skog :D Tack Tinis för hjälpen! nu kan vi alla tre va ute o gå o motionera

nu ska jag ta och tvätta o städa upp de sista sen ut o kissa med voff o sedan bär de av till Norrk!








Tagg!

Åh jag e sååå sjukt taggad för i kväll, helt sinnes! styrdans med kvinnsen o en härlig skiva hemma hos dippen, kan banne mej knappt bli bättre! oh nu sitter jag med musiken ylandes ur högtalarna dock nån gammal skiva från jobbet kanske dock inte den bästa men några dängor som får spelar om och om igen! de gillar vi...fortf är den kommande och rätt stora frågan va i hela friden ska man ha på sig ikväll? jag vill ha nått nytt, nått fint, nått som man för en gång skulle kan känna sig bekväm i !

jaja ooh nu har ju jag tvätt tid! faaaaaaaaan va skönt måste fort fort ner o börja här finns ingen tid att spilla jag har huuuur mycket tvätt som helst..Brb


så nu slängde ja in de första maskinerna, oh såklart tog mitt tvättmedel slut, hur sjukt e inte de då? igår såg jag att sköljmedlet va slut så då fick jag låna pappas, men jag tänkte inte att kolla om jag hade medel! braa sanne verkligen! fan ! aja väntar på farsi o hunden ska ut o gå en sväng sen får ponken va kvar här o sällskapa mej lite 4 bär de av till norrköping med farsan på lite kvalitetstid, alltid trevligt! me like..

och sen e de en stor fråga till, va ska jag dricka iväll? va? va? va?...man vill ha så man kan göra till nån fin drink men orka de också..får bli sprit så kan man köpa nått festligt o grogga på, jag sattsar nog på redbull o maaaaassa pressad lime, de jag levde på i Åre :) de e gött!!

nepp nu kanske jag hinner slänga i mej lite frukost innan yrvädret kommer!

haha åååh de kilar på min fot men när man kilar så hittar jag inte vaart de e, de känns så sjukt för varje gång jag slutar klia börjar de igen, surt....jaja nu sitter jag baaara o skriver smörja! så ses på dansgolvet gott folk! herrå












Slår man ihop dethär blir de en helylle kväll på saffan!


mums

så nu e biljetterna köpta o inget kan stoppa oss från styrdans nu!

Just precis nu siter jag o trycker i mej en luftbubble choklad! fy jag som mååååste gå ner i vikt!

Va ute på en skön prominix med tinan o hennes damer, måste säga att lill vovvan va de sööööötaste jag har sett jösses!   undrar hur maal, brutus o beckis såg ut när dom va små haha, kan tänka dom tre springa på rad på en äng som små , ooohfyy! haha söta


nu ska jag fortsätta trycka choklad o vänta på farsan o hunden så ska vi på en härlig promenad till :D



herrå

:(

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
They disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It's only you and me

The miles just keep rolling
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
You're still with me in my dreams
And tonight girl
It's only you and me

Everything I know
And anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl
It's only you and me

tors dag

så sjukt, precis när jag tar fram dammsugarn och sätter i ipodlurarna i örat o ska ha lite house för att sugandet ska gå lättare, o då börjar peter jöback yla strålande jul de va den mest opepp musiken jag kunde få..sjukt men jag orkade helt enkelt inte byta o precis när jag e klar o slänger mej på sängen kommer - We play house music en riktigt skön, de e spöket som håller på o styr igen, han har inte lämnat sin boning än :) o när ja skulle tvätta...jag gick upp i ottan för att sortera tvätt, svära o svettas för att bege mej till tvätstugan nä men då va de imorn jag hade tvättid, jag spyyyyr!


nu ska jag vänta på att färgen i håret ska bestämma sig för att va klart sen ska jag nog lägga mej i badkaret o vänta på att tinisen ska höra av sig för då bär de av på biljettköp..


ååh jag hade en vet inte va man ska kalla de, en underbar dröm? eller bara sjukt jobbig dröm...jag dömde att du va här hos mej, vi var hemma hos dej låg i din soffa o allt va som vanligt, att känna din kropp virad runt min, att höra din röst o skratt o bara ha så sjukt kul som alltid..de va heeeelt sjukt verkligt o när jag vaknade upp försökte jag för allt jag va värd att somna tillbaka till dej..men de gick inge vidare tankarna snurrade runt i huvudet o jag tänkte på allt jag o sandra pratade om här om dagen vilken underbar tid de de var...Du finns för de mesta i min drömmar o lika jobbigt o vakna upp o inse..saknar dej jockis väntar fortfarande på att nått ska hända.

 Bästaste!


 trion som va oskiljaktiga under mååånga år :)


solen skiner ...

solen skiner o jag jag funderar starkt på att släpa med mej vovve ut på en go promenix i snön! måste få lite frisk luft!
Imorn bär de av till norrköping med sandra de ska bli riktigt mysigt! ho ska klippa frillan, får se om jag får för mej att göra de också :) e bra sugen måste jag säga de e så sjuuuukt slitet så de finns inte.just nu ligger hund pååå datorn så de e lite svårt att skriva de e en riktig knähund på 45kg!

jaja idag måååååste jag boka tvätt tid har absolut ingenting att ha på mej,..o inge sköljmedel har jah heller,. men den största frågan e ju va jag ska ha på mej på fredag...får se om Norrk har nått att bjuda på.



nu ska jag o brutus lägga oss i sängen o kolla på the hills, även fast vi har sett aaaaalllaaa avsnitt redan :) sen ryan såklart


Ryan Sheckler ? ehh ja tack!






stor lördag..

jag e så sjukt bra på att städa känner jag nu,  musiken på högsta volym sen e de bara att glida runt o piffa till..fast nu en välbehövlig paus i de hela, dock inte så mycket kvar förutom att piffa till i  garderoben, boka tvätt tid o vattna mina blommor som jag ibland undrar om dom e gjorda av plast dom dör aldrig! känns som jag aldrig ger dom nått att dricka men ändå hänger dom kvar, de måste va den oändliga kärleken dom får av mej som gör att dom lever vidare...OCH när jag glider omkring här så inser jag så mycke nytt jag vill köpa till min lilla boning ojojoj, dock så byter jag ju upp mej hyggligt ett tag, får vi se hur de går att bo med 2karlar dock men har ju V så de e ju tur de :)


jaja nu ska jag ta och blåsa håret också jag hann ju till o med duscha när golvet torka, jag e så sjukt impad av mej själv!
sen blir de en promenad till men nu såg jag att solen inte va framme som den va i morse, took underbart att va ute o gå i solen o känna lite lite lite hopp om en vår! måste införskaffa mej ett par heta solglasögon för man kisa så man knappt såg nått sen får man den härliga huvudvärken på de, ogött..får ta o glo på de på fredag när jag o pappsen åker till Norrk o har lite kvalitets tid :) mys. de e ju en och annan man kommer sakna när man flyr landet för ett tag, vissa inte !!

sen ska jag nog se till att nån tar o färgar mitt hår nån dag, de ser inte okej ut allsåå....


nu ska jag ta en neg..chokladboll o chillaaaaaaaa..

SoS till döden skiljer oss åt !


fredag

Ligger i sängen o glor på Tv, va uppe vid 7 i morse vilket e helt galet bra för att vara mej!  så nu e jag trött :)
Får se va som händer i kväll tro, är faktiskt inte särskilt sugen på att göra någonting men de känns också tråkigt..hmm..

nepp nu ska jag fortsätta glo och hoppas de dyker upp nått kul,


 Pinn hämtning

 wiiie


 flörtarN

 "död" för lte korv

Bäst i världen helt enkelt!

flytt..

jaha jag e lika dålig som vanligt att skriva här, tycker nästan de börjar bli lite överskattat med bloggar..meen de kanske blir lite mer o skriva snart eftersom jag o V flyttar till Oslo i början av Mars, gött gött gött, i våran 135kvm penthouse våning med utsikt över hela karl-johan haha ;) så e de, sen bär de av på en häärlig 5månaders semester runt om i världen! fint för oss...














nepp idag har vart en intressant dag må jag säga,  jaja sitter o glor nu ska snart iväg.. så nu går jag hejdå

onsdag.

jaha då va de klappat o klart på lördag ska jag piffa dit min härliga tatuering Memento te mortalem esse, de ska bli gött som ett minne av dej jockis och att man ska ta vara på varenda sekund.

jaja just nu städar jag o viker tvätt, inte allt för kul väntar på att fröken V ska bli klar så vi kan ta våran långpromenad o komma ut i friska luften en stund., får se om vi drar till Oslo imorn på en snabbvisit för att hämta lite papper o så man måste ha..sweet!







kom hem o min kära lilla sambo hade härjat lite..


jahaaa..

då va de måndag igen, skulle gärna spolat tillbaka den här veckan o gjort den ogjord, eller visst den har varit helt sjukt bra vissa stunder men eftersom de e min vanliga tur så vara de inte så länge.

nu börjar jag starkt fundera på vad jag ska ta mej till, de kanske e så att jag ska hänga med till Norge iallfall några månagder så vi kan ta våran utomlands resa några månader, de skulle va helt sjukt nice! För va finns kvar här, absolut ingenting de känns osm jag börjar bli för gammal o sitta på samma plats hela tiden, måste ut ivärlden o se saker!


Nepp nu ska jag dra och sola en sväng tror jag sen ut på en härlig långpromenad i solen =) 

RSS 2.0