Vackrast !

mitt hjärta blir aldrig helt utan dig, den dagen jag möter dig kan jag bli lycklig på riktigt igen..Jocke du e min bästaste för alltid


nu e de bara några timmar kvar till pluttan ligger nersövd hos farbror doktor och får spik och stålstrod i knät/benet..slet av en sena och en benbit flyttat sig när hon hoppade i bilen..usch tror inte jag kan må dåligare än när jag ser o hör ett djur lida, då försöker få en och förstå men att inte kunna komunicera meed ord e frustrerande ibland..men imorn blir hon hel igen o de va på ett "tillväxt" område som de hade gått sönder o de betydde att valpar har de på olika ställen där skelettet inte har vuxit till sig och blivit hårt o stabilt, han sa att detta va en klassiker bland valpar..lite som benskörhet innan dom vuxit klart..så man ska va försiktig med dom små hur vilda o pigga dom är, dom går lättare sönder än va man tror tydligen...men som sagt eftersom de va på ett sånt "mjukt" ben som i te vuxit klart så skulle läkningen gå suuper snabbt om hon inte belasta..3-4dar, vilken sjuk tur såg framför mig att hon skulle gå samma öde till mötes som brutus..4-6mån med koppel o tratt inomhus..¨


men men huvudsaken är att de hela slutar med att jag får tillbaka den glada o lkyckliga tindra igen! om hon så ska komma hem med träben :D <3



Fredag...

jaha denna fredag började som vanligt iallafall med att jag slog upp ögonen och va heelt pigg...kollade på klockan som då visade 08.00 försökte mig på att somna men de va helt omöjligt så jag traskade ut med lill hunden sen satte jag igång att röja i lägenheten.
JAg slet och drog,lyfte o härja för att få bort min säng som tillslut gav med sig, jag hittade mycker smått o gott under den kan jag lova eftersom den e så låg går de inte att dammsuga under men nu så. jag hittade ca15st toffsar säkert 10-20 hårnålar och annat spännande man kan tänka ;) sen röjde jag loss i köket,hallen aah allt nästan nu e de bara källarn kvar där hela familjen lyckats pressa in en och en annan kartong suck de kommer bli tungt haha tur att de typ e sängen,nya soffan och 5kartonger som ska härifrån !


jaha sen fortsatte den nästan så normala fredagen, låg på madrassen vi (parken zoo) numera sover på och pappsen ringde, trodde han va framme istan eftersom dom skulle komma hem från Norrland men de första han säger va - vi har blivit mosade av en långtradare ! ehum okej tänkte jag...De va på motorvägen pappa låg bakom en lastbil som körde lite långsamt så smalnar vägen till en fil och då kommer en långtradare bakom honom och ser väl antagligwen inte riktigt att han e närmre än va han trodde så han börjar bromsa men är för halt så han kör rätt in i baken på pappsens bil som kläms mellan lastbilarna så bilen kan jag väl inte påstå e så mycket av, liiite kortare om man säger så, dom klarade sig fint även fast brutus som satt i bagaget kastaes in i instrument brädan och upp i framrutan! TÄÄÄNK vilken tur att vi inte har hundgaller i bilen, nu ska jag aaaldrig skaffa det!! för hela bagaget och baksätet fanns lixom inte kvar...då hade min Älsklign inte heller varit kvar..om det hade hänt dom någonting vet jag inte vad jag skulle tagit mig till, som Tindra o jag längtat hela veckan på att pappsen och brutus skulle komma hem. men nu e dom här..får vi se hur kan tycker om att åka bil sen då, stadkarn att de  alltid e Brutus som ska drabbas av all skit :) han satt som ett asplöv flera timmar efter sa pappa o sa inte ett ljud han va väl i chock :( sen fick dom skjuts till stockholm där dom åkte pendeln, bäbis e ju sthlmare ;) så han va sååå duktig sen åkte dom tåget hem till KAtrineholm, innan det så fick dom skjuts av en långtradare, så de lilla goda som kom ur dethär är ju att han fick en rejäl socialträning :)

nepp nu ska jag trixa lite innan jag traskar iväg till jobbet, byye



yes

jaha då va det torsdag igen, tiden går så hiiiimla fort snart e tindran fasiken 6mån ojojoj gammal hehe, hon träffade för övrigt en stilig karl idag vid namn Rocky en Rottis/schäferblandning huur söt som helst o dom lekte o lekte o lekte..söta.

annars e de snart flytt dax wiiie, på tisdag börjas det ! underbart, så ska ner på stan o trixa lite idag innan jobbet. sen ska vi hem o packa lite, ska ställa upp min säng som jag inte lyft på sen jag flyttade hit finns nog en hel del smått o gott där under, spännande!

så e de fredag imorn fasiken då blir de till och jobba sen ut o ta en drink med bror och sen lördag e de jobb igen sen Norrköping, sen klockan 04.00 skjutsar jag upp bror till Arlanda som ska iväg o jobba mist ett år utan att komma hem :( stekarn ska iväg på en lyxjacht o jobba o glida i caribien,vissa har de bra. hoppas de e nån riktig hunk som har båten så jag kan komma o gifta mig med honom, som typ David Beckham e nått :D  sweet!

nepp nu ska jag dra till solarieöarna !

tjenna!


lördag

långpromenad i snööstormen, nu ligger vi i sängen nya soffan har kommit och jag har slängt ut aaallt skräp, inte allt för mycket o ha med i flytten sen, sköönt :)

snart bär de av till jobbet sen så tar vi bilen till sthlm där de övernattas på hotell sen mötaa lite folk ut o härja lite på krogen, sen e de en super mysig söndag med stros på stan mysig lunch och på kvällen vankas de bio mys, bra va :) hoppas de blir toppen!

nu ska vi vila upp oss lite jag o tindra , lååååång dag..


tjenna!

happ

Nu får tindran åka till farbror doktor igen, på månag bär de av då ska hon sövas o så ska dom ta massa snuskiga prover o saker :( vill inteö.men de e jag som e överbeskyddande som verkligen vill veta vad som ska ske med henne och vad hennes sjukdom verkligen innebär dom sa ju typ inget sunkvetrinären !  fick bara reda på va hon hade men sen läste jag o å fanns de ju två sorter en ond o en god, den braiga kunde försvinna av dig självt men den dåliga va en av de värsta hudsjukdommar en hund kunde ha och de varade typ resten av livet, den kom o gick och folk har varit tvugna o avlivat sina hundar för det, så klart man vill veta vilken av dom prinsessan har...de värsta som finns e ett djur som lider..de finns inget som hugger värre i hjärtat !

men men tror dock att de e den goda om man kollar på symtomerna och att den drabbar oftast valp-unghundar upp till 1 till 2år sen har kropen byggt upp immunförsvaret så den klarar av de, den onda är ett genfel T.-cellerna klarar inte av att fajtas mot demodexen..

min lill COOKIE :(

jaja iväg till jobb.tjenna



iih

yo inget att komma med,  tvätta gick sådär gör ett nytt försök strax, går det inte denna gång kommer jag limma tvättkmaskinens alla...aa.

sen måste jag komma ihåg att lyssna på Mange schmidt eller hur han stavas , hans nya låt wingman e en låt han har gjort i samarbete med Harrys allså e de våran låt :D därför ska ni alla komma till vårat harrys och köpa drinken Wingman, sviiingod lovar så ser vi till att vinna tävlingen! och så e vi ju sponsorer för årets melodifestival, dom har mycker kuckel för sig högsta hönsen i harrys men kul med lite kriativitet och roliga påhitt, bra marknadsföring!  en dag skulle jag också vilja va längst upp, få bestämma sitta ó klura på saker som lyfter företaget, marknadsföring,pr, m.m..nu e dom ju uppe i e de 35-36 harrys resturanger o fler blir de. 2 i thailand och en i sydafrika för övrigt.

nepp nu ska jag ner igen o mecka med tvätt fucking maskinen sen limma kudden ett tag, bada medans man väntar kanske ?


tindra va för övrigt o lekte med dexter idag, jag sandra och jyckarna drog ut till skogen för promenix, mycket mysigt o trevligt..e alltid lika glädjande o se 2hundar busa :) dom e nog lite kära också, hånglade endel, men nu kom jag på att jag såklart glömde o ta lite kort. fuck får ta de nästa gång som jag hoppas va om en mycket snar framtid :)
 haha så små ! 2 1/2 mån , nu 5mån  

tjenna

Utkast: Feb. 8, 2010

nae kan väl inte påstå att jag har så mycket att tillföra, jobb idag ska iväg o kolla soffa till nya hemmet :) hoppas den e bra för då slår jag till för ska slänga ut nästan allt jag har i denhär lägenheten, usch de e bara nått bord och sängen som åker med.  ah lite små skit annars e de rensat. allt från möbler till porslin o bestick ska veck! Tar  med Vian som smakråd hon kan detdär med soffor o inrfedning, hon visade en affär i norrköping  som jag hitta ungefär 10000miljon saker jag ska införsaffa mig! vill ha nunununu !!

sen e de till att bege sig till jobbet, ledig imorn så får se va som händer, slutar tidigt på fredag iallafall och då bär de av på festligheter sen e de lördag o jobb men slutar tisdigt då med då tar jag o simp kärran till Sthlm

förstört

Ännu en ledig dag förstörd, en dag som skulle varit mys..sthlm och bara va,strosa på stan,mysa med en mumsig middag på nån fin restaurang, biomys på kvällen för att sedan krypa ner under de varma täcket i södertäljes läskiga område...antagligen efter en biljakt efter gifflar..men nej och inte är jag särskilt förvånad..de blir till att ta sig till vetrinären klockan 10.15 för att se så allt e som de ska med T...


åh nu vart jag sugen på bullar, haha fan att de ska va sånt skitväder blääääää....hihih får smygköpa de när jag åker ner ó hämtar mitt paket som kommit, wiie undrar va de kan vara? hmm..skor? eller nått av halsbanden vi beställde till T ? känns inte som jag e så sugen på att få de halsbandet vi gjorde tillsammans till henne..tuh ! men chansar på att de e mina discoklackar yeeeey :)


nepp nu ska jag gå till bilen och slänga Inter handdukarna som jag glömde, bränna upp dom kanske.. måste ha lite paus i städandet ;)


ha de gött toodels





aldrig

de trodde jag aldrig, jag kryper in i mig själv igen, jag som precis kommit ur mitt skal trodde jag va redo att börja om ...jag va redo men fick de kastat i ansiktet rätt så fort igen..jag klarar mig själv eller jag blir så ialla tvungen för aldrig igen sa jag öppna mitt hjärta för någon, aldrig...

Tindra o jag ligger i sängen under varsitt täcke, ja de e ju så det är nu varsitt behöver inte trängas under samma..
tända ljus o kollat nip tuck (?) jäkligt kul program faktisk..ser dock lite suddigt..

jaja imorn e de personalmöte iallafall o jobb ? fast först blir de en riktigt skön långpromenad med T i skogen o rensa tankarna, få ur allt o bara mysa :) sen hem o städa ur lägenheten sån himla tur att jag bara bor här några veckor till då slipper jag plågas ! kan ju inte komma mycket lägligare faktiskt !


Now there used to be a time
I would've taken you back again
But now that I have you out my mind
And I'm totally independent
So you can save your little lies
'Cause I know what's happenin'
You're missin' me but say goodbye now
To all the days I was lovin' you


  bara vi <3

RSS 2.0