dum..

jösses va kallt de börjar bli, man glömmer så lätt när man ser solen skina genom fönstret, ser de ut som de skulle va 25grader varmt, fast idag va de dock skööönt o sätta sig i solen de värmde gött..

Gjorde ett förösk att gå på bio i söndags i Norrk, gick sådär bion började 21.30, 21.00 åker vi från stan o hinner typ till simonstorp där de hade varit väärsta bilolyckan så de va bara o ställa sig i kön o inte fick vi vända heller eftersom ambulans va påväg..så där rök den bion.
Åkte till Norrk iallafall med brist på annat o göra,köpte en film på macken och åkte hem..vi gjorde ett nytt försök igår, åkte från kholm 21.05 gaasade allt va M3an orkade och va inne i norrk en kvart (!!!) senare..so far so good, men råååkar blåsa förbi snuten i 160 miinst..sådärjah..lite snack med polisen som tur va preciiiis innan oss hade stoppat en annan så dom hann inte ta oss med lasern, sjuuuuuuk tur o vi va påväg igen..men tror ni de vart nån bio? nej för vi kommer 5över halv vilket vi inte trodde skulle va några problem, men kärringen hade redan räknat kassan så vi fick inte komma in! HUUUUR lyckas hon hinna räkna kassan..så de va bara o åka hem igen..

ödet tycker inte vi ska kolla på nån bio i norrköping får testa en annan stad o se om de duger :)

nu ska jag hoppa in i duschen lägga mej några min för att sen göra mej iordning för jobb..onsdag och fotbollskväll kan nog bli riktigt drag..nice nice!..

Btw har flyttat fram min konsultation hos farbror doktor tills nu på Måndag iiih! ska bli spännande!








hur kan man sjuka så lågt och bete sig som ett riktigt sviiin när man ger en sak i förtroende till en person, jag blev lurad och förnedrad...har aldrig känt mej så dum....de va de sista jag gjorde..



nu e de jobb, toodels

lililiiiiii

Puuuuh! äntligen hemma från en seeg kväll på jobbet! lalala...ska lägga mej i badet o läsa nya numret av moore sen ska jah nog slänga mej i sängen, ska ut på äventyr tidigt i morn! hörs







nästan så ,måste ju han sett ut, sött

tjenna

jösses trodde aldrig jag skulle komma hem igår, inte en käft på jobbet så hoppades hårt att vi skulle stänga lite tidigare, meen när jag hade fixat o trixat allt så booom 00.00 drööösar den in massor av folk, why?..suck så va inte hemma förren typ 02.00..INTE ok..

kan inte påstå att de händer så mycket kul för tillfället, bokat tid för konsultation hos farbror doktor också i sthlm ;) wiie..läskigt

ska hoppa in i duschen, städa lite sen bär de av på en skogspromenix med liq och hund

Stand up på jobbet ikväll hoppas de blir kul! att de e nån bra som kör!


Hörs Toodels

joobbbaaa..

Onsdag idag, skjutsa farmor och jobb står på schemat..nu ska de ringas doktorn och boka lite tider sen ska jag dra iväg! sen e de att jobb resten av veckan.

Nu har jag inte tid längre, hörs en annan gång när jag har nått vettigt o skriva..


Toodels

yo yo yo!

ny dag nya möjligheter, haha nä så fult!

jaha började dagen med en långpromenad i solen vilket fantastiskt väder, muums! sen bar de av till affären för att inhandla min nya kost, haha..gött!

strax möte på jobbet, va har dom nu i görningen tro, hmm...tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt..förstörde mina andra planer..de ska äntligen  bli som vanligt, mitt liv är inte mitt liv utan henne så de de bara kommer alltid va så..Join me in death


så e de, blev biomys igår passar så perfekt på en pissig söndag som igår,  Flickan som lekte med elden, Viiiiiilket flopp! sviiinsunkig...inget hängde ihop alls o de va bara larvigt! nä så besviken jag vart trodde den skulle va sviinbra, kollade på trailern innan en annan bio o då fick jag rysningar. fjantigt! för er som sett män som hatar kvinnor vet ju att de e en bra film.förvänta er inget! Tuuuh!


nu ska jag nog åka o kolla in en soffa, måste förny mej känner jag! höörs..


Toodels

We are so young
Our lives have just begun
But already we are considering
Escape from this world

And we've waited for so long
For this moment to come
We're so anxious to be together
Together in death
Whoah, whoa...

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
Would you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death

This world is a cruel place
And we're here only to lose
So before life tears us apart
Let death bless me with you

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
So when you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
Join me in death
Whoah whoa...

This life ain't worth living
This life, it ain't worth living
This life, it ain't worth living
Join me (x6)
This life ain't worth living

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
So would you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death

Baby, join me in death


varenda millimeter på min kropp ryser...



fuck it

åh herregud va bakis jag är, har inte druckit sen mallis resan vilket e 3mån sen el ju en gång då men de räknas inte! några glas rött efter jobbet har väl slunkit ner med de e ju bara bra sömnmedel nu pratar jag fylla..och ingen fylla som helst utan rödvins fylla, USCH vilken hangover, bläääääää!

nu ska jah ut o gå med älskling asen dusch,!

Toodels






Allt jag gör e fel.....

tjenna

yo, fredag igen gött! gick upp hela klockan 9.00 idag för attt återigen styra silverpilen till tuna o mälarsjukhuset! de blir mycke åkande fram och tillbaka suck..samma vända nästa vecka! jaja solen skiner ju iallafall nu vilket e fruktansvärt skönt sörni! hoppas de håller i sig! fast inte idag för jobbet väntar id 18.00 tiden vilket suger såååååå fruktansvärt hårt!

Imorn börjar jag 12.00 o slutar nog skapligt hoppas jag viket e otroligt skönt!

nä nu ska jag gå och hämta ut lite mumsiga paket jah har skickat efter däni!


hörs...



Tooodels

yo

jisses va tidigt jag e uppe, kom inte isäng förren fyra igår! va en heelt okej fotbolls kväll igår på jobbet, fullsatt matsal o ja fullsatt pub, men en match som sög! vart klara runt 02.00 tiden sen drog vi till häxorna o käka :) sunkigt ja haha....om vem fick äran att köra dit ut mitt i natta, jo jag suck..nu när jag kört den gråa faran va de inte lika kul o köra min räser haha..

jaja på fredag e de premiär för Flickan som lekte med elden! den verklar va så hiiiimla bra, ska förska se den på söndag el kanske måndag..eftersom jag jobbar fredag :(  men men nu ska jag fixa o trixa lite, ner på stan o så , jobb ikväll så hörs nån annan gång!


Toodels


kolla snyggingen i baksätet ;)


sisådär

nu  de bara jobbet kvar! en fotbolls kväll utan dess like! kommer bli galet drag fullbokat från topp till tå (?) .

har spenderat min dag i Etuna en sväng på mälarsjukhuset, och promenad med min fyrbenta pojkvän! nu sitter jag på golvet, sminkar mej, kollar tv och kollar på datorn samtidigt =)

efter jobbet bär det av till träningen, vi hörs inatt kanske..


Toodels

todeloo

herreguuud! så duktig jag är! jag har verkligen städat, varit ute i skogen 2ggr, tvättat,diskat och handlat!  blir ju nästan glad på mej själv :)

imorn e de träning och jobb som står på schemat, men 8imorn bitti kryper de ner en mysig sak i min säng så mumsigt så! för de e väl för tråkigt att sova ensam ;)

nepp nu ska jag vika och stoppa undan min tvätt, undrar om jag får lite sällskap till filmen tro :)


toodels

jahopp..

då va de tisdag, har inte så mycket att tillföra..kom hem vid 10tiden imorse från mitt lilla äventyr hade mycket hellre legat kvar i sängen o trängts än att sitta på ett sunkigt tåg för att komma hem till en enorm hög av tvätt! men först tog jag o brutus kärran ut i skogen i de underbara höstvädret och promenixa lite, så himla skönt nu när jag kan ha honom lös hela tiden, har kommit på mina knep ;)

Nu sitter jag o väntar på ännu en tvätt som ska bli klar sen ska jag skjutsa pappsen till jobb o där blir de en liten skogspromenad till! mys man kan aldrig få nog av skogen på hösten..sen bär de av till harrys där vi ska bänka oss framför datorn jag o liq för att hitta rätt man för jobbet som ska utföras i vinter ;)

nepp nu ska jag kila vidare han mycket att stå i!

på lördag e de ett år sen vi sågs J , känns som de va igår jag hörde din röst kände din närvaro..tiden står stilla men alla fina minnen slutar aldrig snurra i mitt huvud, jag minns allt som de va just igår..kommer aldrig glömma...dessa minnen kommer aldrig blekna..du är bäst! ibland önskar jag att jag va på andra sidan, din sida..






puss o toodels

tung jag är!

ojojo nu ska jag äntligen intqa sängen ska bli heeelt galet skönt! igår ringde klockan vid 9.00 tiden bara att hoppa upp för att piffa till mej o sen springa iväg till jobbet, va skoj att byta mijlö ett tag men de va bara några timmar,sen bar de ut i skogen och fågeltornet för att vovve skulle få springa av sig o hoppa i plurret va galet varmt så nu e de sista doppen innan de blir för kallt! hoppas hans ben blir bättre dock ska avvakta någon dag annars blir de farbror doktor för bäbis del, hoppas de inte e nått skotit ormbett el nått, hmm ser lite lömskt ut faktiskt...jaja sen va det bara att gå tillbaka till de andra jobbet och avsluta kvällen där..trodde ni men icke vid 00.00 tiden drog jag och tränade, skönt värre! sen va de samma visa idag o nu sitter jag här nytränad i mina nya träningskläder och skor, hahah gött.. ska in i duschen sen sängen! mina knän e heelt slut...men jag SKA hålla mina 4dagar i veckan, jag SKA!

jaja lördag imorn vilket innebär jobb, ska iväg till mamma en sväng innan med Tiger och hälsa på, hon ska få skutta runt o mysa lite på gräsmattan o tjocka till sig lite! :)


jaja duscha...Tooooodels


onsdag

jaha då va det onsdag igen, tiden går så hiimla fort ! dagarn har spenderats på lite olika håll, hade en helt underbar lördag med elin som bestod av en redig utgång i annan ort!  Champange o dans i vipen me gymt folk!  sen har de varit lite turer fram o tillbaka med de sjukaste grejerna på vägarn, har aldrig skrattat så mycket i heela mitt liv! de e perfekt, allt e perfekt!  ah har börjat träna nu också haha känns gött o äntligen komma igång!

jaja nu e de iallafall onsdag och jobb på schemat fram till måndag..långa nätter o kontorssittande..får se hur de går imorn när jag ska hjälpa till på cafét. lalaaa...gött med lite omväxling..

nu ska jag ner o sola lite o lägga mej i badet! sen blir de till o jobba gärnet, fullsatt restaurang ikväll.tuuuh!





känns bara lite sådär att använda bloggen för att ge pikar till andra..men bra att du har alla du behöver då vet jag


jag slutar läsa så behöver jag inget veta..


Toodels

ooh ja!

jaha de har varit så fullt upp 24/7 de senaste veckorna att jag inte haft tid att blogga, inte för jag har så mycket att tillägg men ändå..

Norrköping

Linköping

örebro

ett X antal ggr fram o tillbaka o jag har haft så helt sjukt underbart kul hela jäkla tiden, galet!

nepp nu ska jag dyka ner i sägen nyss varit o tränat, maxat löpbandet en timma, nu ska jag bli taajt, hahah! gött..in nmed de nya livet!



toodels

örebroo

jo jag sa att ag åker till Örebro med E nu, gött !


Toodels!

Örebroo

nu åker jag till örebro, tooooodels!

jahopp, då ...

jahopp, då va denna tisdag snart avklarad! tycker jag varit ute och sprungit runt hela dagen idag, ute o gått boka tid o hit o dit, promenix med P sen hem la mej några sekunder sen va de promenad o handla med V..fullt upp men de e braa då sover man gott sen! Väntar på lite sällskap så bliir de till att kolla på dodgeball vid 22 på 3an ;P

nepp imorn  e de onsdag och de verkar inte som de blir nått jobb så då ska jag träffa sandrisen wiie!  styra lite saker på dan också..niiice! jjaja nu har jag annat för mej


ha de gött! Toooodels

RSS 2.0