yes!

man kanske skulle ta o sova nu, ska ju upp till sthlm tidigt imorn bitti ;) yes <3

tuuuh!

jaha ojojoj vaknade klockan halv 4 idag, iinte okej..somnade typ vid 5 tiden igår efter en mycket trevlig natt till sin start sen flippade den ur toooootalt, fattade inte vad som hände riktigt..sen återgick kvällen o slutade gött...

så nu ska jag kasta mej in i duschen och bli människa sen ska jag ha annat för mej än att sitta här!..

Trodde allt hade blivit bra nu..att de gamla va slängt...men de va väl visst bara än hämd för att få mej att må ännu dåligare..att få va glad över början av veckan höll sig 3dagar..men som sagt va väl en hämd för att få mej att må piss ännu en gång...så nu tar ja gör mej iordning för strax ska de bli biomys, ett sjukt bra sätt att sluta en vecka på ;) me like..Beck blir de, inte bruon som ja velat sett huuur länge som helst..får se till att gå påp den med..eller om den inte redan har kommit ut på dvd, kanske ännu bättre ;) lala..


ha de gött nu ska jag pudra näsan! Toooodels

wiiihooo

jaha slutade 20.00 idag gött va! nu ska jag dricka rosé o sen ska jag ut o härja! länge sen.. hade gött!


tooodels

Mums

sååådär då vad de torsdag igen! haft en trevlig start på veckan måste jag säga..uppskattas..och en rättegång också, den gick finemang, iallafall för mej som vittne men hoppas de löser sig! har  inte så mycket o säga mer än att snart bär det av till jobbet där det ska va standup ska bli nice o se, hoppas de e några bra som uppträder och att de inte e så många gäster man måste hålla reda på :)

 sen e de redan fredag, dagarna går så fort ibland, och på lördag slutar jag 20.00 så jääääkla skönt! då hoppas jag på att nått fruktansvärt roligt händer! :) kom på att jag slutar rätt skapligt på fredag med!  wiiiihooo!


nu ska jag lägga mej i min otroligt sköna säng och kolla på gossip girl en sväng sen blir de dusch o saker!




höörs, toooooodels!

Måndag!

jaha då va de måndag igen, gick upp vid 11 för gå o hjälpa till en sväng på jobbet, men icke de va redan klart så tok en sväng ner på stan o köpte mej lite hyllor! gött, sen åkte jag en sväng till soptippen o slängde maaaaassor av onödligt skit jag haft liggandes i lägenheten.sen vidare o fixa lite till o  nu sitter jag här, ska käka nudlar soim jag varit sugn på flera dagar, sen bär de av till de härliga jobbet..suck..inte sugen för 5öre..

Imorn e de rättegång, får se hur de går..för han allså..gött!

btw va på bio igår kollade på Sommaren med Göran, skön  film som ah va helt okej..så e de..


Tooooodels

Lick It

gör de!

jaja nyss hemkommen från jobb..svinsunkig dag med fett lite folk o bara 35+, jätte trist..toktrött va jag också tillråga på allt..men nu e äntligen kvällen över..eller är den det? de andra gick hem på efterfest o jag vart tokpigg nu, ska man kanske joina doom brukar ju alltid spåra ur tootalt..eller ska man ta bilen bort nån annanstans ;) nää fan nu ska jag ta mej i kragen o bestämma mej! e ju bara lördag en gång i veckan lixom!..tror min bakfylla sen resan till norrköping kom i dag också..ikke bra...

ha de gött! Toodels!..

fredag


puss

tack för ikväll, grym kväll. LOVE YOU!

hell yeah !

jaha har inget o säga idag faktiskt, ska iväg till jobbet nu, sen bär de av till Norrk! följd av utgång med jobbstyrkan bla ;) mooahaha! gött!


Tooodels!

!

JAG ÄR KÄÄÄR!

hjälp?

herreguud trodde aldrig denna dag skulle sluta!, For till Norrk en sväng imorse, sen bar det av till jobbet klockan 15.00 så fort jag slår upp portarna rasar de in inte 1 utan 10 lite halvfulla huliganbritter som skulle kolla fotboll, men tror dom va mer intresserade av ölen, herregud att så få männiksor kan låta som dom vore 100, skrek o gapa hoppa o for omkring, britter säger jag bara..sen vart de lite för mycket av de goda o dom va tvugna o lämna stället...men men sen va dom där igen ..brittiska e ju så sjukt fint...har bestämt mej för att gifta mej med en britt, skotte el helst av allt irländare..kruxet e bara att dom e ju så fula..hmm...men nu måste jag lägga mej, hård dag imorn med...Toodles

Norrk!

nu åker jag till Norrköping, mys! kommer hem nån annan gång. tjenna

nejnejnej!

iiiiiiih jag får inte vända på dygnet igen, inte okej! så mååste tvinga ner mej i sängen inte för de brukar funka så bra men..inte när jag sitter här o dricker en go Zero o nyss hemkommen från en promenix! skönt precis när man går innanför dörren börjar de tookregna också, tur att man slapp de iallafall..

jaja händer i veckan då? jobb tis till lördag..puuuh! ska klämma in lite stuff iallafall som Norrk på tis,Linköping imorn, o lite annat smått o gott, inte okej o bara jobba för de kommer bli långpanner o hårda dagar när vi e kort om folk..



oh btw hoppas mitt nya visa kort kommer imorn, skulle ha kort på prinsen men alla bra kortr på honom finns på min anra laptop som e hos pappa nyss hemkommen från lagning så orkade inte pallra mej dit, så de vart ett kort på divan istället, Tiger! haha..den bruden e inte o leka med!..


denna snygging pryder mitt visa,



förstå när hon va lika stor som cola burken

över

jaha då va denna helg nästan avklarad! en sådär hård kväll på jobbet i igår, tiden gick sjukligt sakta..menmen nu e den iallafall över! idag blir till att dra ner till backavallen o heja fram lite fotboll, gött!

drömde btw en helt sjuk dröm inatt, läskig ena stunden o mys andra stunden, kände att jag ville ha nån o krama när jag vaknade, börjar bli trist att sova själv faktiskt..får ta o ändra på det! sen vaknade jag av att jag hörde mina snuskiga grannar maxa, usch inget man direkt vill vakna till..

men men får se va som händer denna lediga söndag..nått gött måste göras så e de bara!..


Hörs, Toodles

Fredag!

jag e helt gaaalet trött!, nyss hemkommen från de härliga jobbet..sjukt lugn helt o jag uppgraderade mej lite från lilla baren till den stoora :) de va skojj, ett tag iallafall..

jaja nu ska jag försöka få ögon att bli lika trötta som benen hoppas de inte blir några större problem för jag vill inte va vaken längre...men blir ju så när man jobbar på natten att man har en tendens att vända på dygnet..så e de..

 






gör inte saker o ting mycke bättre..gör bara att man slutar läsa...alltid  e det ens eget eget fel till allting, blir så ledsen....

nu ska jag försöka mej på kudden om han e interesserad av lite sällis i sänghalmen!


Tooooodels




Torsdag

de gick inte som vi trodde idag, drog på kortisarna, solbrillorna,tofflorna o skulle ta en promenix i vädret, de slutade med att halvvägs står vi under ett träd heeeeelt dyngsura som urkomna ur duschen, o väntar på att haglet ska upphöra, men när vii  inser att om vi ska vänta lär vi få stå till sunsvall brinner igen (?) ah iallafall så totalt dränkta kommer vi från djulörundan o när vi stiger in i stan e de snustorrt, så folk tror ju vi e flippade o hoppat i vattnet med kläder el nått..suck...

Nu ska jag invänta fadern som ska hämta min lilla prins sen e de bara att sätta sig i bilen o brumma upp mot Arlanda..Toodels!

tonight

jaha ännu en natt på jobbet avklarad, kan inte påstå att de va så mycke drag precis med, de va nice.. trixa i baren o blandade lite random drinkar som jag kom på  :) gött! sitter för närvarande o kollar på Knightrider eller va de heter den D hasselhof (?) tung kille! faktiskt otroligt spännande för tillfället, lite läskigt nästan

laddar för en hel hög med skojjiga saker som händer snart, Sthlm,Norrköping,,Örebro,hotell o hela köret! l, livet leker ;) kanske e tur att man inte har de som gör att tårarna rinner kvar, att de försvinner långt iväg...speciellt när man inget annat än brytt sig om av hela ens hjärta! , kunde faktiskt nästan inte bli bättre...jag e inte värd att bli så nertryckt längre..de finns folk som uppskattar en, dom ska man hålla sig till,dom som pratar med dej för att dom vill,blir glada när du skickar ett sms, den som håller om dej om natten just för att han vill..de e jag värd! Nu börjar mitt nya liv, helt utan..och de e inte min förtjänst!


nä imorn bär de av till sthlm! måste pysa ner i sängen nu!...Toodels







De jag sagt är inte  bara tomma ord..de e  från mitt hjärta, de lilla som finns kvar av det...



Måndag.

Hade en riktigt trevligt måndag måste jag medge, först bar de av med lite shopping med pappa, sen hade andreas den briljanta idén om attr utforska vad sörmland har att erbjuda, inte den sunkiga delen mot äs o vidare utan vi drog mot Nyköping o vidare för att va lite kulturella,j
Jag andreas,fredrik o liq packade in oss i Audin o drog iväg
 kolla museum, slott o andra sevärdheter! stannade till för lunch i hamnen sen vidare på kringelikrok vägar o båt (!) vidarfe mot norrköping spenderade typ 7timmar i bil! men ack så trevligt de va mycke skratt o galenskaper, Tack!

nu ska jag gå o jobba, mindre kul...ses! toodels

jaskjdnbaskjf

jag orkar inte..jag vill inte...hur kan de bli såhär fel..



fuck it

Från A till Ö

Jaha tisdag i dag allså, pissväder o min lägenhet ser ut som skit, vilken perfekt kombination!, men orkar jag städa idag? nej, eller lite kanske..ska iallafall ut på en långpromenad med pappsen och hund strax skönt att inte få gå sin långpromenad i stekande sol idag iallafall, ett + till molnen sen gör dom ingen nytta!..

funderar starkt på att dra till Norrk idag op fixa lite som behövs göras men får se..Blir iallafall en heldag med film med Liq ska kolla på från A till Ö, de va inte igår!  myys!

sen undrar jag lite va e de för sjuk människa somt läggar en dum kommentaar i bloggen men är för feg för att använda sitt eget namn,är inte ens annonym utan använder en annan människas namn?? har man alla rätt då? jag lackar ju ur på fel människa men fick ju reda på att de inte alls va så utan någon som använde hans namn? why man why? haha!


men men orkar inte dirket längre..


nu ska jag beställa lite grejor från internet..Toodels!


veckan

så nu e denna helvetes vecka avklarad, jobbat om ett djur men nu e de över..ledig idag härligt väder men min kropp hade inte orken att göra nått vettigt, de blev djulörundan sen va jag pajj...
Nu ligger jag o min fyrbenta vän i sängen o ska ta en tupplur..ikväll blir de film o mys, för att imorn SKA det va bra väder så vi kan dra ut med båten sola,bada, dricka vin o njuta! sova i båt e väl för mysigt,de e vi värda! fast frågan e om vi verkligen vågar sova i båten, hmm..får se...

Bajen krossa djurgården!, kanske inte så myckat att komma med då de va självmål men men, härligt marcus.



Toodels!


.....

jag kan läsa dej lättare än en öppen bok!

Charles <3

Charles Gudagåfva , ja en gåva! killen är GRYYYM! grym grym! <3 Me like !


nu ska jag mysa! de e jag värd ! <3

yeeey

jaha tisdag, kholmsveckan..den lockar inte ens,vet inte ens varför men NEJ! usch tog alla jobbdagar tänkte de spelar ändå ingen roll när hade man kul sist man gick ut här igentligen? meeen bara för jag inte kommer dra ut så kommer de säkert blii jättekul..men slutar tidigt på fredag så kanske blir så iallafall?!  jaja idag e de lite halvskruttit väder o bruttan och jag vaknade nu, suck hatar o sova bort  hela dagen! ska nu Liq o jag ut o motionera...

jaha snart e sommaren slut o man har ju så mycket kvar man vill göra o planerat ju :S skynda skynda!

nu måste jag dra höes sen...toodels

hemma,

yes då e  jag hemma igen efter en sjuukt trevlig dag på alla sätt o vis!

de vart strålande väder, en jämn volley match som för övrigt av sjukt roligt! tuuunga vi va! det måste verkligen göras om...tyckte jag vart lite bättre ju mer alkohol som sköljde ner i kroppen måste jag säga!

sen vart de grill o massa mys bara sen va alla så jäkla trötta så de vart inte tal om nått festade haha som vi hade varit så sjukt taggade för hela vecka så alla drog hem till chefen poppa popcorn ( sprang tessan över till mej o gjorde då chef inte visste om att han INTE hade någon micro) hyrde film och glodde, ja hälften somnade dock, men men så e de

personaldaaag

yes , uppe med tuppen aa iallafall för att ha jobbat till 04.00 sjukt pigg e jag också konstigt nog!

eller e de för jag e sjukt taggad idag för att slå speciellet tessan i minigolf idag månne? moohaha..
För idag drar jobbet ner o inar djulö med turnering i minigolf och beach volley! 13.00 anlönder liq då blir de inhandling för grillningen o några glas vin o en o annan grogg för att värma upp de hela! tror de går bättre med lite alkohol i kroppen faktiskt!  sen intar vi personalfesten på harrys de blir uuuuuuuuuuuuuurspårining! yes!

nepp måste fixilera vidare !






ja sen e de väl efterfest den som e på höre av er ;)



snaart e den på plats!

RSS 2.0