nu blir de

ett häärligt 15 1/2 timmars pass. härligt..

Vine

Nu ska jag ut och ta ett glas vin, sluta tidigt idag wiiie...


nej

har inget och säga...


Sexig va ;)

SAKNAR DEJ MIN ÄLSKADE JOCKE

De gör så ont i mej, värken i hjärtat kommer aldrig försvinna, tankarna kommer aldrig sluta snurra, jag kommer aldrig sluta älska dej,ibland faller jag djupare ner och de e just vad jag har gjort nu, tårarna rinner och jag behöver dej mer än någosin ! hur ska jag gå vidare..jag e fast..jag är inte hel utan dej..FAAAN!


Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
And how am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone

I'm too proud for cryin', didn't come here to break down
It's just a dream of mine is coming to an end
And how can I blame you when I built my world around
The hope that one day we'd be so much more than friends

I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming, oh
Even now it's more than I can take


No, I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming
Oh, now that your dream has come true







Älskar dej av hela mitt hjärta ! Kommer alltid att göra!



visste är man kär






han e min! :)

Yes!

såååå, orkar inte skriva nått just nu, mer än att jag hade helt galet kul i söndags, mycke folk, grymma djs..haha blev räddad av Baby J (jason) när en engelskman städigt skulle efter mej han drog upp mej på scen så fick jag sitta där bak med de andra som hade spelat under kvällen, han hade räddat en tjej till haha, så där satt vi i dj vipen..

så imorn bär de av till sthlm till Village där baby J skulle spela, ska bli nice..nu ska jag i i duschen sen e de ut o äta med liq o en flaska vin, mums!



Tjenna!


Toodels

kisskiss

nu drar jag,vian och brutus till Etuna tjenna

hatar

hatar verkligen och åka tåg! Sitter på tåget påväg till e och bara den biten hinner man tåka ihjäl på, har inte ens stannat i fleen, bläääää!!! Ikväll e de bara o köra, cafe opera o alkohol med vänner och tung musik !

lalalaloo

jaha så duuurå..

jag har jobbat ihjäl mej..

igår slutade jag rätt skapligt, skulle möta upp karlstads besöket på statt, kom dyngrak haha så va bara att bädda ner på hotellrummt, gick tillbaka till hyarrys där de va mycket folk o härj ser dock min chef med en drink i handen och besämmer helt enklet att vi ska shotta. en till bev 2,3,4,5,6,7,8,9....så 11.55 vaknar jag springer till jobbrt vilket jag ska öppna, så efter att gjort ett tappert förösk att fixa iordning stället får jag hjälpa min bakishet lite på traven med fingrarna..sen va jag på topp :) så idag har jag jobbat o slitit gick hem två timmar trodde jag hade slutat för dagen så ringer min lilla älskade chef o tycker att jag ska komma tillbaka o stå i baren och snäll som jag är gör jag det, så vart inget statt för mej ville ju träffa som åker hem imorn, men de får bli en snabbis imorn :)


så e de söndag imorn vilket ska innebära vila, men icke hänger med charlie til Sthlm och café opera för lite kalsande, de e DJ battle kan blii sjukt tungt!, tuna står för förkröket! me like!
t


har inte så mycket mer att säga än att nu vart klockan en timme mindre :P


Gondatt ska jag ha iallafall...toodels

<3

känner på mej att morgondagen kommer bli den bästa på väldigt länge :D
















suck

så hemma från jobbet, mitt fönster är öppet och jag fryser vääldigt mycke med orkar helt enkelt inte ställa mej upp o stänga de :)


mycke folk ikväll iaf, typ 99% pojkar måste va nån slags IUC invation eller nått, inte för jag klagar men hah ;)


jaja nu ska jag ta ett glas rött o chilla o...hård helg inkommer..jobbjobb jobb o en sväng till tuna ! så e de.



O en semester har bokats in ;)



fuck you..


Godnatt

DH

nyss hemkommen från sandra, mysigt värre, träffade väärldens söötaste Dexter! heelt underbar jag e kär! enda sedan jag va liten har Rottweiler varit min absoluta favorit och så länge jag kan minnas har min högsta önskan varit o ha en liten råtta, men nu får jag iallafall klämma på sanda o simons :)  wiiiie! kollade på Gossip gilrs från första början de måste fortsätta följas, mys!


annars har dagen inte varit särskilt händelserik, skogen,sovit,handlat typ..nu ska jag slänga mej i badet o läsa min tidning sen ska jag till grannen o kolla film ;)


Imorn e de jobb som gäller, men inte förren 18.00 så då ska de PV med sandra och fylla på träningskortet, nu ska vi bli tajta ;)








tooodels

bra

då va hela min helg planerad o klar, kommer bli helt galet brA..


nu ska jag till sandra o dexter ! <3


tisdag

jaha kom från en trevlig promenix i höstsolen, tog kärran ut i skogen med hund, mys mys! Börjar man inte bli lite gammal när man uppskattar hösten o trädens färger haha, illa men de e fint :)

Har dock inte så mycket o säga just för tillfället, som sjukt dåligt inatt, kan bero på att jag sov hela dagen igår så


kan ju inte påstå att jag va särskilt trött :P men men så e de, nu ska jag ta o se vad sandran o dexter har för sig för jag vill dit o leka så vart jag sugen på spagetti o köttfärsås mmh :)

ska åka o handla en snabbis nu fick jag för mej :D




Har ni sett nått sötare än sandras Dexter :) iiih

BTW

fuCKYou





och vänta....eftersom vi inte pratar överhuvudtaget eller du inte pratar med mej,sååå gör jag precis vad jag vill nu!!


Preciiiiis vad du valt alldeles själv lilla vän! mitt sista försök va igår! så kom inte o säg nått vad jag ska göra!!... besök från kholm
grattis o lycka till!!!!!
















jissanes

myskväll med sandra vart de för hela slanten, handlade upp hela kvantums godihylla och ett urval av pizzerier gick vi igenom innan vi valde, Disco haha festlig pizza, den måste ni prova haha! mumms, sen kollade vi på diverse dåliga program soom tex färjan allså så mycket idioter de finns, men nästa avsnitt skymtade jag en viss man i badkläder?! :p Hmm återstår o se..

Nu ska jag kolla på tv o smygäta på min choklad jag har kvar o mysa de sista av kvällen, som sagt sov som en tok inatt så kommer väl va vaken ett x antal timmar till!



Toodels




de ska gudarna veta

idag har jag sovit heeelt sjukt länge! men känner mej inte piggare för det, skulle ju städa fint här hemma idag vilket jag har skjutit på  fleera dagar kanske veckor och idag har jag sovit bort hela dagen så ser jag att de e underbart väder ute så måste ut, de blir skogen med hunden, finns inge skönare!

igår vart de bio i norrk, 10min försenade som vanligt, men denna gång fick vi iallafall gå in, preciiis bakom mej satt en mupp som skratta åt allt, allså inte ens när de skulle va kul utan hela tiden..och massa folk med sina äckliga prasselpåsar, de e de värsta jag veet! usch tycker man ska förbjuda godis på bio!

o denna vecka har redan börjat redan tisdag! ojoj så fort tiden går nuförtiden, tiden går fort när man har roligt ;P

snart e de 1år sen vi öppnade Harrys vid denhär tiden stod vi o målade o puttasde som galningar haha, men på fredag blir de steenhård 1årsfest,

Och besök från Karlstad ocså,väldigt trevligt ;)


nu ska jag duscha och föörsöka käka nått, inte hungri nånstans! tjenna


Toodels

igår!

Igår hade jag en galet trevlig dag/kväll/natt..började med att käka hos mamma med alla barnen, nästan inte alla men sen kom sandra med kärran hämtade upp mej o Gustav för att dra vidare, dupmade pojkarna på vägen sen bar de av till sandra för tillpiffning musik och dricka..de känns som när jag är där att jag inte varit ifrån de en sekund, vi pratar om ALLT, o de känns heelt underbart. hon får mej att inse allt....sen bar de iallafall ut till safiren snälla simon skjutsade och stackarn fick hämta!

kvälllen va trevlig mycke folk, rätt okej musik o så! vi har alltid kul!...Så snart bär de att till Etuna för en kväll av alkohol o dans ;)


Så nu ska jag duscha, vakna till liv o äta mina macaroner sen bär de av på bio med Simon
o imon börjar hårdträningen..08.00 hur ska han få mej att gå upp så tidigt? lycka till!


ha de gött..


Toodels!



peking peking

så nu drar jag till lilla peking, ha de gött toodels

saffan

strax ska jag styra stegen mot jobbet, har ingen motivation som vanligt, eller lite kanske vet att jag jag slutar skapligt och att jag slutar tidigt imorn så ska jag på safiren med bästaste imorn! wiiie ska bli så underbart kul!! längtar!..fast först  bär de av till norrk ska se om de finns nått skapligt man kan ha på sig har verkligen ingenting.

nu vet jag verkligen vilka vänner som på ett eller annat sätt kommer stanna för evigt o vilka som bara e falska ytliga vänner..har varken tid eller lust med sånna..jag vet iallafall vad som än händer finns hon alltid kvar ! <3

Nepp nu ska jag ut med hunden! tjenna



Toodels

toodeloo

jaha torsdag, en heel vecka kvar till o fixa mina naglar helt galet lång tid kvar, suck dom ser inte så okej ut nu kan jag inte påstå.

kollar på nått på fyran just nu, en kille med med mörkt hår och solbränd och så ljuuuuusblåa ögon hur snyggt e inte de helt galet! hela han va ful men med dom ögonen, iiih mums..men bruna ögon yes..

jaja har slagit till med att svimma lite idag precis innan jag skulle gå till jobbet, så de vart inge jobb för mej hann dit i 20min sen va de bara o traska hem igen...så har legat o myst i soffan tills nu när jag ska upp till grannen o käka kyckligsallad, godis, nötter o glo en härlig film :)


imorn ska jag locka med mamma på lite sushi mums sen e de till att jobba,

och hoppas hoppas hoppas de går att dynga till på lördag ska flörta lite till med bossen :)



vi hörs ha de gött toodels


sådärja

nu va de ett tag sen igen, har varken tid eller lust att skriva nått, de e ju nästan jobbigt..

Kom precis hem från en låångpromenad med hund i höstkylan, hur skönt som helst blåste nästan bort några ggr men klarade oss med nöd o näppe men de va skönt efter 20min o solen så svalkade de skönt...nu ska jag nog ta och lägga mej i badet en stund o chilla, läsa min bok o bara va. sen måste jag göra massa jobbiga saker innan jag börjar jobba..suck..omotiverad som vanligt.


Vart en tur till sthlm igår, en snabb tur..in på gallerian o Nk..sen vidare till red devil o kolla lite jackor, de va mys men stressigt..han skulle runt till alla jackställen :) jaja så e de


toodels

så va de med det.

så länge varade min lediga dag..bara att traska iväg till jobbet! SUCK! är inte alls motiverad, tänkte ju tvätta,stäfa o dona..vart inget medk det..men en sak kan jag iallafall se fram emot, kanske man får somna av kill i håret ikväll skulle ju va gudomligt! ;) finns de nått skönare? nej! mums!!

nyss hemkommen från en promenix med hunden, han fick träffa sin idol simon , dom e sjukt tajta nu haha de e ju bra =) kan bero på skinkan han ALLTID får, tjockis..

nepp nu e de brottom =)


Toooooodels

jaha!

då va de torsdag, ledig idag..yaaay! igår va de lillördag men svinsunkigt med folk på jobbet, mycke mat men lite utgång.
Men grämer mej för lördagen, 100bokade och så kommer de ju komma bombat med drop in..iiiiiiih Sverige-Danmark avgörande match så de kommer bli kul o jobbigt, så blir de till o stå i baren för min del på nattklubb! Kulkul! latja lite..

nu ska jag piffa till mej lite så ska jag o liq ut på äventyr, har kommit på att jag har blivit rastlös måste göra saker hela tiden annars får jag panik,  fullt upp hela tiden som gäller. Man blir som man umgås

wiiiie, snart har vi ettårs jubileum på Harrys! de kommer bli så sjuukt kul, massa galna saker kommer hända o ooobegränsat  med festligheter! gött..23/10 !

nu måste jag pilla vidare,


Toooooodels

lalalalalalalalalalllaa

jaha redan tisda kväll, tiden går  så sjukt fort nu förtiden. suerduper kallt e de också men så skönt o dra på sej en stor jacka :) älskar luften! underbart att krypa ner under täcket när fönstet e öppet o de  sviinkallt i rummet, muuumms!..

har inte så mycket o tillägga nu känner jag , va hos farbror doktor i måndags..tid bokad o klar, får se om de passar.

men ha de gött allesammans..


toodles

Toyfriend..


see you looking
Yeah, you looking over my way
I wanna leash you up
And put you into my cage
Teach you how to touch me baby
How to say my name
Bet you never had nobody to give It to you this way

I wanna put you in my closet
I wanna play till I'm exhausted
Come come baby come be my Toyfriend let me play with you
Come come baby come be my
Toyfriend till I'm through with you

Let me play with you
Let me play with you
Let me play with you
Let me play with you
BOUNCE!

Ain't got to dress you up
And put you on display
Rather keep you in my back house
I TURN YOU ON TURN YOU ON
IN SO MANY WAYS
AND I DON'T EVER HAVE TO USE NO BATTERIES!

I wanna put you in my closet
I wanna play till I'm exhausted
Come come baby come be my Toyfriend
let me play with you
Come come baby come be my
Toyfriend till I'm through with you
BOUNCE!

Let me play
Let me play
Let me play
Let me play
Let me play
BOUNCE!

Come come baby come be my Toyfriend
let me play with you
Come come baby come be my
Toyfriend till I'm through with you

Let me play with you
Let me play with you
Let me play with you
Let me play with you

Come come baby come be my Toyfriend let me play with you
Come come baby come be my
Toyfriend till I'm through with you




Nu drar jag till linköping, toodels

förnyelse

jag behöver förnyelse, allt e bara grått o trist..känns osm allt börjar gå på rutin! men jag tror att i sommar kommer nått vääldigt roligt påbörjas en STOR förändring i mitt liv, affärs idén ska slås till verklighet vilet innebär flytt till annan ort och en heelt ny början på allt..

jag vill ha nya människor, nya utmaningar, kärlek, omgivning..ALLT nytt..jag sitter fast i nått jag absolut inte trivs i just nu..livet har förändras så sjukt mycket den senaste tiden och de e baaara till det sämre så dax o rycka upp sig, tag sig i kragen och faktiskt komma någonstans här i livet...man får inte blicka bakåt längre, bara framåt..

Men nu ska jag iallafall packa väskan för att sticka till jobbet, har oktober fest hela månaden, Ölfesten..de vart lyckat igår med tyrolerhattar(??)..vi flickor springer runt i flätor o underliga tröjor med rött läppstift o ser allment tyska ut haha..hoppas på mycket folk ikväll med massa drag! så blir de tuuung efterfest med jobbet! Me like..

nepp ska kila ha de gött tooodels



yes

äntliigen e naglarna fixade har haft lite smått panik flera veckor men nu e dom iallafall fina, åkte till norrk 8, puuh bytt nageltant har jag gjort o sååå mycket bättre hon va, tack liq! Så nu har jag riktigt sjuukt bra kill naglar ;) yes... Har inte så mycket mer att tillföra faktiskt, sjukt pissigt väder men annars så e de gött! Ska nog ta o käka lite sen bär de av mot ett äventyr o utligen jobb, o sen film hehe toodels

RSS 2.0