Nuuu!

håller på att packa de sista o tvättar för fullt! ska ivägo sola en sväng med veronica sen bär de av till Stockholm, Åre!


nu ska jag diska!


Söndag/måndag

en härlig måndag e här igen.. sitter o klurar ut va jag igentligen ska ta mej till, kom precis hem från veronica, käkat o glott lite på tv men som vanligt kan jag inte sova även fast jag vet att jag ska upp 8 imron. De e nästan svårare o sova då jäklas med sig själv lixom.

Va o införskaffade mej en ny jacka idag, en random jacka jag kan ha till lite allt möjligt o just nu ska den få fungera som skidjacka. sen blir de en vår jacka sen en seglar jacka. smiiiidigt!  packat har jag redan gjort, eller packat o packat jag har lagt fram de jag ska ha med mej i en härlig hög på tv bänken, sen måste jag bara fixa den lilla detaljen resväska. får gå o se vad pappsen kan rota fram.

nepp fan de blir lite o´boy o städa undan lite här! Godnatt /godmorgon!

 Jag byter ut de som en gång funnits, e trött på ALLT just nu, fokuserar bara på de som finns här o verkligen bevisar att dom finns här för en. mycke snack o lite verkstad. De verkar lixom inte som att man i slutänden betyder så mycket som sägs.. de gör ont, som att få en spark i ansiktet utan att riktigt veta varför är de vänskap?.. life goes on.....

tvn.

O´boy fan de e ju underbart, har inte druckit de  på huuuur länge som helst känns de som, men nu har jag blivit beroende, men de e det  värt!  jaja nu har denna dag nästan paserat men sen e de ju natten kvar de e då jag vaknar till liv. fan så av  meeen de kan bli nice! ;)

o imorn blir man 20 då ,  usch nästan gammal ingen tonåring längre haha..steget närmare rullatorn hjälp.
jag har lite gammel panik tänk va läskigt o bli gammal, undra hur man ser ut o bor, med vem..men livet har ju bevidsat att man inte ska ta nått för givet, va som helst kan hända när som, man kan aldrig förutse sitt liv.


lalalala....håller på för fullt att fylla ipoden till resan, förstår inte hur jag ska klara av 8timmar på ett tåg,, dock har vi sov vagn  sen lika lång tid på en BUSS!!! hem, gaaah jag som e rastlösast i kommun. kommer ju ha tröttnat bara bilresan till tåget, haha hur ska detta gå. so, när vi åkte till Oslo vi hade tröttnat när vi kommit till vingåker, haha illa.
men nu börjar jag få slut på idéer på låtar,

en låt jag har förälskat mej i e Love Game med Lady Gaga hon e fan grym!..disco stick is the shit..


Tiisdag,

jaha då va de tisdag igen, hade ett trevligt besök när jag vaknade, precis rätt sätt att vakna på.

O nu sitter jag o väntar på att veronica ska  ringa så vi kan kila ner på stan o fika lite, måste köpa lite skit tills jag åker, kan ju inte bara sitta inne hela min lediga dag, dom e dyrbara o dyker inte upp så ofta...

nä fan det här suger, har inget att skriva, måste gå o hämta min bäbis o kramar lite med honom.                                               

            ChillarN !

iiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaah

jaha nu va de ett bra tag sen jag skrev igen, haha känns fan lite onödligt o slänga in ett inlägg lite då och då, men men så e de känns inte som jag har tiden och motivationen att skriva. får bli bättring på de, när jag får ett liv så jag har nått att skriva om..

Nu känns de bara som man jobbar äter och sover... o har tråkigt tiden där imellan faaast V5 då ni bär de av till ÅRE jag e såå sjukt taggad ska bli så himla härligt, åka bräda o sviiina! dricka oboy med minttu i backen o bara mysa tror fasiken inte de kan bli så mycket bättre faktiskt! Älskar´t just precis nu...ja å sen fyller jag ju faktiskt år om en vecka :) då ska vi på jobbet åka till Grand i sthlm o fira lite took nice...


 men men nu ropar pepsin, boken och badkaret att jag ska joina. 


                                 

                                   
Pusstja

RSS 2.0