sommar

jaha då va det lördag igen, en ledig lördag kors i taket ! skönt faktiskt. tror jag ska gå iväg o lägga mig solariet en sväng nue jag olagligt vit ska bara ladda in lite härligt pepp musik för ikväll för ska nämligen ut o svira med fröken sandra. wiiiiie!! de kommer bli ruggigt kul de va iiiinte igår!

igår va de en heldag med sandra som gällde vi stressade oss igenom heela skiten men de fick ett lyckligt slu iallafall :) förutom migränen som infann sig på natten men som tur va fanns det en ängel brevid mig som maserade min nacke tills jag somnade.


iiiiiih solen börjar titta fram nu också och snön börjar smälta bort! man känner att man börjar bli piggare o gladare! sköönt värre! sen hopppas jag att de blir en sköön sommar men massa kul.. o hoppas hoppas hoppas att de blir så att jag får åka iväg till brorsans jobb de vill säga lyyyyx yacht (eller va de heter) en privat ägd tung båt som ägs av nån svindyyr snubbe! feeeta båten som kommer steeka runt i medelhavet, st. tropez m.m kan inte bli bättre ! obegränsat med schteek!  saknar broo som ska va borta ett heeelt år så hoppas verkligen jag kommer dit så vi får kvalitetstiden :)



nu ska jag draa har bättre för mig i mitt meningslösa liv..moahaha!





där jobbar sebban som nån glidare :)






plötsligt händer de <3

åh läste just en kommentar som värmde, de gjorde min dag så vart jag glad o fick lite ny energi.

Inte så ofta folk lägger ner  tid o energi på att skriva nått snällt o omtänksamt till en annan människa de e väldigt mycke lättare o kasta skit på varann...!

nu tar jag tag i att skruva ihop min hylla och stääda heela hemmet! sen ska jag nog hitta på nått mysens till senare ikväll, kvalitetstid! men innan de ska jag mysa hemma hos sandra med alla dom bästaste och mario såklart !



Tack iallafall vem de nu va som skrev till mig, de värmde <3



Onsdag,

jaha då va det redan onsdag jösses va tiden går fort skotit väder e de också. väntar på att sandran ska vakna så vi kan hitta på nått mys! ska nog gå bort till blomsteraffären en sväng o se om jag hitta några piffiga blommor o ha i köksfönstret sen ska jag nog låna mammas räserhåj o ta en sväng i skogen o cykla av mig lite. kanske de går nån piffig bio ikväll ocksp ska jag genast se efter :)

nepp skriver mer sen tjenna

sååå jävla sjukt

man ställer upp o man ställer upp man får inte ens de man ska ha men man gör de iallafall, för man e en godhjärtad människa som ställer upp för andra i tron på att man ska få någonting tillabaka..men nej.


jag e så jäävla trött på allting just nu ALLT allt kan fara åt helvete, jag hoppas att när jag går utanör dörren att en bussjävel kör över mig  !!! allt är skit finns ingenting i hela världen som e positvt just nu, faaan orka.. migrän = hemgång lägga sig dra täcket över huvudet, sen blir de till att gå till ica måste ha mitt begär idag Bj´s glass gudomligt påfund av unerbar glass! så e de sen ska jag vidare till norrköping o fuuuucka ur ! eller´om migränen bestämmer sig för att va kvar då blir de badkaret och en tidning !



allså heeeeelt allvarligt va e de för totalt jävla genombränd jävla patetisk blåst människa som går o säger till éns chef vad man skrivit på internet? den mest patetiska grej också, de va en valig fråga där jag förväntade mig ett vanligt svar..man kan förfan inte ens få ha ett vanligt jävla liv, detta är ju helt psykat e de dolda kameran el???

Lite aaaaaaaldrig på en människa, minst av allt en s.ka arbetskamrat!!!!!!!!!! tvi!



hóppas iiingerligt att jag kan åka upp till stugan på söndag jag beeeer på min bara knän ! jag måste få åka upp o ha lite lugn o ro i kroppen !!! jag håller på att på psykbryt på allvaar jag brytter snart ihop, förfaller..




Lillprinsen

här e han, lillskroten...Benz 3månader o superbäst :) undra om de e så att han e biff el att tindra va liten..när tindra va 12veckor vägde hon 6kg, Benz som 12veckor väger hela 12(!) kg, hur ska detta sluta :)



 Lite puttis

JB

jag vet varför mitt hjärta inte riktigt kan släppa in nån, ge en människa chansen att stanna för alltid.. för att mitt hjära följde med till andra sidan...de är där de kommer stanna, med dig J,t innert inne visste vi båda att vi skulle finnas vid varandras sida, vi skulle bli gamla ihop..eller iallafall finnas vid varandras sida till döden skiljer oss åt....jag försöker öpnna mitt hjärta men de kommer aldrig släppa in nån lika djupt jag vill inte....vi visste hur vi skulle ha slutat.du o jag


A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
They disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It's only you and me

The miles just keep rolling
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go


Everything I know
And anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl
It's only you and me

Join Me

We are so young
Our lives have just begun
But already we are considering
Escape from this world

And we've waited for so long
For this moment to come
We're so anxious to be together
Together in death
Whoah, whoa...

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
Would you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death

This world is a cruel place
And we're here only to lose
So before life tears us apart
Let death bless me with you

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
So when you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
Join me in death
Whoah whoa...

This life ain't worth living
This life, it ain't worth living
This life, it ain't worth living
Join me (x6)
This life ain't worth living

Would you die tonight for love?
Baby, join me in death
So would you die?
Baby, join me in death
Would you die tonight for love?
Baby, join me in death


varför är inte allting so förut?

slut

Jag är slut som artist, jag e trött...utsliten..irriterad...jag tror jag e utbränd från mitt eget liv..just nu orkar jag ingenting helst av allt skulle jag vilja fly ut till en liten stuga låååångt ute i skogen vid sjön, men hundrana o bara vara där ute heeela sommaren och inte göra nåågonting bara va, promenera i skogen, bada o vila inte behöva tänka på någonting, inga tider att passa, inga jobb att sköta och inte ha massa folk omkring sig. inte behöva bry sig om någon annan än sig själv.

usch orka att livet alltid ska gå upp och ner...kan aldrig riktigt va på jämn plan aldrig lugn o ro alltid e de drama på nått sätt...jag orkar inte, känner mig som en gammal utarbetad gubbe som e trött o tjurig o har kroppen full av krempor.

skulle behöva ta tag  i min nacke också skadan jag fick i bilolyckan för 2 (!!!) år sedan, jag har så fruktansvärt ont i nacken o de blir inte bättre av att jag jobbar som jag gör, efter en dag på jobbet är jag stel som en pinne i nacken för jag har så ont mellan kotorna att jag går o spänner hela nacken och samtidigt för att de ska spänna ännu mer så omedvetet pressar jag ihop tänderna och trycker upp tungan i gommen. så kan inte röra mig som jag vill och sova på nätterna e nästan helt omöjligt, o såklart så bidrar spänningen i nacken till att jag konstant har huvudvärk och oftare o oftare har jag migrän. ..men som vanligt e jag så fruktansvärt dålig på att ta tag i saker så nacken har fått väntat o jag går bara o klagar o klagar. vet inte men borde kanske prova med att göra nått åt saken...

Men mina två bäbisar här hemma gör mina dagar, jag har hittat mina guldklimpar !


funderar också på om man skulle ta och åka upp till härnösand ett par dagar när pappa varit hemma i kholm o ska upp till norrland igen..tror banne mig det...



aja nu ska jag försöka vila en stund, som sagt ingen sömn om nätterna men nu e jag så trött att jag somanr nog ändå o vaknar upp som en pinne med migrän, mm ser alltid ifram emot att sova....nooot..hoppas jag vaknar upp om några år..





vacker ?

italiensk donna



den som lever får se

blir vi en till? ? kanske kanske kanske ;)

Tindraaaaa

jaha då bar de av till vetrinären idag för återbesök och kolla hur de gått med tintins ben, gått bra? om man sger såhär fick inte med mig någon hund därifrån....



wiii

jaha fan de börjar bli rätt trist att skriva blogg, varför ska man göra de igentligen..så folk kan snoka o sitt liv? dom människor som e vääärda att få veta nått om ens liv finns väl i det o vet väl vad som försigår ändå? dom som inte e  finns i ens liv o inte vet varför ska dom veta?? hmm, aja sitter hemma hos s och har städat lite, de va dom vrda tycker jag efter allt dom hjälp till i flytten !


aja ledig imorn med, så sjukt skönt för dessa veckor har varit dom jobbigaste i mitt liv, tror inte jag sovit mer än högst 5h per natt o farit runt heela tiden från morgom till kvll, och vad som tog musten ut mig var väl ändå dagiset eller jag mena jobbet fredag,lördag...de fick bägarn att rinna över....


nu ska jag,brutus och tindra lägga oss i sängen o vila lite innan jag ska stlla mig en timma på löpbandet o fucka ur...jag har sååååååå mycket vrede i kroppen som blir  till adrenalin så jag kommer kunna springa tills jag svimmar!!



jag vill jag vill jag villl nununununn åre oooooo åååååååkaaaaaaaaaa.....fast e sugen på att åka lagg ist




RSS 2.0